Sunday, 31 July 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty

~Entri Melekat~
Haluu Sume..!!!
Hari nie Miss Bubble nak join contest taw, tapi melibatkan gambar..
contest ni diberi nama ' Saya bertudung dan Saya sangat pretty' by Cik Dya..
pasal saya bertudung mmg betul but kalo pretty xtaw laa..hee~
huhu, susah taw cari gambar, last2 jumpa la yang ni..
i like this latest pic sebab colourful dan nampak ceria..
for me yang bertudung nampak manis dipandang tp xtaw la pndapat korang..
so, Miss Bubble nak korang komen la sikit pasal gambar yang dipertaruhkan untuk contest ni taw..
tolong komen yea..Tak semestinya kena komen cantik ke comel ok..
jum scroll bawah tengok gambar..
jeng..jeng..jeng..




So, dah tengok kan..apalagi komen la ! komen ye!
Sangat menghargai komen semua sebab pemenang contest ni akan dikira
berdasarkan komen yang paling banyak..i hope boleh menang..!!
~sayang rakan2 blogger semua~

sape nak join boleh klik link kat bawah ni..
sini nak tag Cik Domo untuk join..jum!!


btw: contest ni sampai 31 julai, xkisah komen elok ke kutuk janji ikhlas komen yea:))
( ITS BETTER KALO TAK PUJI CANTIK, JUST KOMEN BIASA JE CUKUP)...asalkan drop komen :)
>>Entri melekat! sila scroll bawah utk entri terbaru.:)

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

310 sUntiKaN sEmaNgaT:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 310   Newer›   Newest»
Afiqa Dayana said...

cantik ! hehe :)

Edy Ramanov said...

wah, nice fashion ya. =)

Nur Afie said...

wah wah wah ! pose yang menarik and tudung tu memang chantek . . ceria aje . . goodluck sis . . ;D

cik bulan said...

nice..:D

Aku Afzal said...

alamak sume komen tudung..xreti nak menilai.tp cantik je.sedap mata memandang :)

cinonex coreyan said...

cinonex tak bertudung buleh join tak..:p

kotak bulat said...

gud luck.. :)

HiburDunia said...

like it :)

Klik Aje ! said...

Thumb up !

::SimpleGirlOfMe:: said...

cute laaa,,;)

norsharmila said...

yup, thats pretty :)

★ Gadis Merah jamBu★ said...

datang komen sini


nica sis gud luck =')

superb an said...

anys dtg
comel !!

Cik Azizah said...

tdung tu cantik la dear. colourful! hehe
ayu je dia bertudung. gudluck ya!

hati~♡ said...

jari tu wat simbol 'O.K' tu namenye..

hehe so cik haty nak komen, awk sgt O.K la.. hehe =)

Makcik Penyebok said...

cantek,nice, and yg penting

GOJES! (sme la ngan cantek ==')

ikhlas pujian dri bwh ketiak :)

Cik Domo said...

mekaceh tagged asfz..
alamak...asfz xde plak gambar2 fashionta ni..


btw ur shawl really nice =)
so colurful n awk pandai mengayakannya :)

Azreen Shafila Abdullah said...

ok dah tu.nice.. :)

Syahirah Suhaili said...

wiieee...comel nyer kawan adiela yang sorang nie..hehe..gudluck dear! :D

++wafa++ said...

canteQ...manis..neutral.... :) siyes!

ain shakirah said...

gojes :).......................

MissSyarniFarida said...

mak cik comei !!!! pelissshhhh ajar saye pakai shawl, saye x reti pakai shawl !! ;(

Syuxer said...

mana2 wanita yang bertudung pasti cun dan cantik punya..:)..termasukla awk

alif haris said...

girl yg pakai tudung dan menutup aurat itu semua cantik pd sy :)

[ a c h e e s ] said...

cantik~ semoga model dalam gambar ni cantik luar dan dalam juga hendaknya..

cik ungu said...

less makeup might be better.

nway goodluck !~ ;)

sergeant keroro said...

tengok ape tu?? hehe XD

nice!

KeTaM_BaTu said...

comey... skodeng ape tu?

Ayie Abas said...

ZATY...PD PENDAPAT PERIBADI AYIE GAMBAR tuu BIASA2 AJE UTK MEMASUKI PERADUAN KERANA WAJAH ZATY AGAK TERLINDUNG DGN JARI...ORG SUSAH NAK TERTARIK SESUATU YG KELIHATAN SEPARUH BERBANDING DGN PESERTA2 LAIN YG MUNGKIN GAMBAR WAJAH MEREKA LEBIH PENUH DAN MENARIK UTK DI LIHAT.

.: Mr Aril :. said...

comel je tgk..hihihi..mybe kena nampak natural..muka tu nampak terlindung:)

iLa VaNiLLa said...

setuju ngn ayie.. ^^ tp bg ila, santek !

Luqaz™ said...

cantik2..sesuci lebaran..hehe.. but tgn tu mcm mlindung mke.. kalau xde tgn tu mybe lg cantik nmpk full mke..hehe.. btw good luck! :)

Siti Arfah said...

Gud luck. :)

Hafizzi Aziz said...

good luck taw! chaiyok2!

Asha said...

cantik...all the best.=)

iLa VaNiLLa said...

sb contest niyh namanyew tudung dan cantek.. tmbh muke anda n tudung = cantek.. ^^

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Ayie Abas

thanx ayie sbb komen..xpela kalo gmbr ni biasa pun, zaty hny mncuba je.. i noe dat rmai yg nmpak wajah penuh, but this one zaty pose mcm tu pastu xtaw la pula bg efek kt org rmai utk menilai sbb xnmpk muka pnuh..juz pick random pic ni then join contest.. its ok, i'm trying to show that i'm wearing shawl, so ckupla syarat psl contest ni saya bertudung kan..papepon maseyh:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

tq so much kat u olls yg sudi drop komen here..sbb tu la tjuan supaya komen diz pic, i need ur opinion..xkisah kalo ada yg tegur xsesuai or maybe xchantek..its ok.. semua tu kan komen mmberansangkan dan masing2 ada pndapat trsendiri..hee~

lynn♥orange said...

xchantek2... hahhaha... mne de... guaru je~~ style pe.. okeyhhh!!! mmg style!! gudluck dear=)))

e-One 2 3 said...

this pic so sweetttt....~ :)

Anonymous said...

pic too small, make it bigger (ckup stengah bdan dah okey-dri kepala smpai pinggn)[nie mcm size gmbr nk truk lam ic]..
carik srounding yg mnarik, x der la muka ja isi lam gmbaq..
color baju kalo yg cerah2 lagi chanteq kowt..kne ngan shawl yg dpakai..hehe..okey. ('.')v

cucu umie said...

all the best..senoga berjaya yer...

amir aizat said...

goodluck!

faja12 said...

kecantikan/kerapian luar memang berpengaruh 30% pada budi pekerti seseorang, apalagi wanita karena ia lambang keindahan di dunia ini, berpakaian sopan & bertudung menambah nilai tersendiri (wanita sholihah)dan, tambah.. ('comel' kalau dalam bahasa malay.. hehe)

Good luck.. Wish U Luck :)

Hanin said...

colourful dear..nice..
good luck eh..

ZeLika_Merry Mempawah said...

Kuning, ungu, hitam, pink, orange, semakin menambah cerah garis senyuman dan cahaya mata, memang pretty, judulnya tak salah.
bukan sekedar memuji, tapi memang benar adanya :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Anonymousyeah..ada anonymous..! berhrga sgt kalo ada komen dr yang xknal nie, xde identiti..kui3.. bgus jga kalo gmbr ni bole truk lam ic, kalaula bole kan..igtkn da oke saiz mcm ni,tkot kalo bsar org xnk tgk..hehe anyway thanx si anonymous sbb sudi drop komen cnie..:)

i am ain said...

pretty than pretty :D

CikFF said...

uhuuu... gd luck babe..! :)

MisS HoNeY said...

chayok2 :)

Rohaizam Rosli said...

waaa cantik2...

Rohaizam Rosli said...

mudahan menang la ekk...

Rohaizam Rosli said...

huhu... teruskan berjuang...

prolifeenergy02 said...

lawa...:)

nabila azmi said...

hello2..singgah komen sini jugakla..=)..

manis je awak...

warna tudung sgt ceria=)

Cik Dya said...

tq for joining. namelist peserta updated. Gud luck and btw, u are pretty with hijab!Semoga Allah mencantikkan akhlak kita semua.Amin.

CiK PurpLe PinkyPuff said...

gud luck dear!! comel bah! tolong komen cp jugak ek..:) kelik >>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)
thanks!:]

miss aiai said...

comel...!!

jgn lupe komen kite pnya gak

http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

ZeLika_Merry Mempawah said...

Jangan down dong, semangat!! Okey?
Biar saja orang mau bilang apa, yang penting kita percaya pada diri kita dan tidak mengganggu orang lain.
Pict dengan gaya ini dan paduan warna2 punya daya tarik sendiri.
Sangat menarik loh...
Semangat friend!!

Miz Novexx said...

u look gorgeous laa, gud luck taw :)

adeputra said...

ok apa...cun tu

Shafiq said...

Cantik..
Semoga Berjaya..

hudaradzi say : said...

lagi cun... teruskannn... :)

diari ejal said...

nice... :) i like :)

superb an said...

anys dtg lagi , so nice ! gud luck !

beLLa said...

kmoo chantek! gudluck dear ^^

farahinrazak said...

nice :)

bunbun said...

cantik cantik cantik :) hehe

Mia Liana said...

wahhhh dah banyak komen ni... leh menang kontest... good luck!

oPiE iSa said...

Gudluck dear.. :)

iPai said...

orang yang pakai tudung memang comel meh ..

iPai said...

all the best !!!

Kotak Mancis / S_Basri said...

saya suka prempuan bertudung... sejuk mta memandang...
( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

nurulbalqis ♥ said...

comelnya akak . lawa tudung :) good luck, k?

iPai said...

komen lagi kasi menang !!

fiQ'Ra said...

comel awk buat tgn cmtu~ huhu ;)


http://fiqracake.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

zorro said...

comelnyo puteri lilin ni..huhuhu

echaRierie said...

Sweet !
goodLuck !

Hajar Zani said...

Sweet! warna ungu.terbaik! =)

hafizulhakim said...

nice! goodluck :)

CikAnyss' :O said...

gud luck2 , hehe

farah hanim said...

gud lck k :)
cntik btw :)
flw my blog taw http://bubu-bobo92.blogspot.com/

CNK said...

dear, picture tu lebih manes kalau sis put ur hands down :) lebih ayu dan nampak lebih cantek n manes tudung tu pada sis.


CNK dah follow blog u...

:)

Bluewendy said...

huhu..miss buble mmg cumey!! :) good luck dear:)

diana said...

semoga berjaya..:)

myhatiku said...

nice..gud luck :)

kisah gadis stay up late said...

colourful..

good luck dear ^.^

aqmalazmi said...

luck

Fayyazmi said...

sweet ! goodluck honey <3

ELF gurl said...

cantik. insyaallah boleh menang :)

josrevalution said...

kalo menang jgn lupa plak.yer..hehe..20 lagu top masa kini indonesia

r.a.firdausi said...

gud luck :)

athirah said...

all d best ;)

Ninie Niesa97 said...

pic anda terlalu shumell...hahah

~bUih-bUih ciNta~ said...

so far by today, thanx so much kt korang2 yang komen sini..even xbanyak mcm org lain, tapi cukuplah kan..tak nak paksa2 sgt.. really appreciate it :) happy blogging!

TiRaMoN said...

tomel yunk.. ciptaan Allah semua indah.. gud luck!!

nadia fatihah said...

gojes! gudluck yer :)

Fatiha Kamarudin said...

cantik n sweet ^^v

CikFF said...

lom abes ye..?

u look gojes dear :)

zorro said...

caNiknyE tuaN puteRi Lilin nie..huhuhuhu...gud luck

ifwat said...

memang comel lah, tak tipu.. hehe :)

Cha sahaja said...

komen kt sini ke ape??

AlyNn NyzAa said...

nice! all da bez yep~

GaDis BuTtErFLy said...

good luck :)

zorro said...

bila la dapat jumpa secara dekat ngan tuan puteri lilin ni..huhuhu..

Ajeerah Fareha said...

alololo. cantiknya dia. goodluck okay :)

ir yien 9897 said...

wewiitt.. awek cun..

good luck :)

ika said...

cantek...:D gud luck ek dear~

Cik Ca'ah said...

comel comel :)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, bila You bertudung, You kelihatan AYU dan MEMUKAU.. ;)

Radsmil Nasir said...

gudluck^^..cute bah xD

Mohd Izzar said...

nice...gudluck~!

faizlaster said...

nice..gudluck k dear.^^

isteri onew said...

aq komen ko nye entri, ko x komen entri aq... cantekkk~

**::CIKNUURUL::** said...

pndai pengnjur buat cntest cmni,.smbil2 mndoakn sbil2 up traffic,.hehe,.gdluck dear,.:)

Jay said...

alhamdulillah...kecantikan bertudung bukan pada cara pengayaan sahaja...tetapi pada hati budi,kesopanan,kemuliaan dan keimanan yang terpancar di wajah si pemakai...

prince-tengku said...

colourfull..................gud luck de contest......^_^

SHAHIRAH ADIZAN said...

good luck :)

mamat said...

huhu cantik :D
mamat suka tengok perempuan pakai shawl..hehe

Princess MJ said...

cantik..gud luck!!

baby said...

nice loorrhhh..!!
gdluck taw dear~
tq usha blog i..hehehhh

nurul honey said...

nice!!~~

dhiaelena said...

comell :)
gud luck ye,,:)

dhiaelena said...

comell :)
gud luck ye,,:)

Scha dolce said...

Good luck sys !

Nina Athira-misu said...

nice pic and gud luck!!

Lily said...

Come, gd luck eh? :)

arnabs said...

totally nice :)
gud luck erk :)

alyafify said...

gud luck ya :)

LemonSusu Skyjuice said...

cute :)

♥ nana i am ♥ said...

good luck darl :)

Nur Atikah said...

comel giloo :D btw , good luck :)

iena CHiKAKO said...

alolo bling3 hehe

Miss Diyana :) said...

nice..!! :D all da best..! :D

moshi_boo said...

nice! good luck!

Azie Azman said...

good luck awak =D

cik najihah said...

fashionable..gud luck :)

miss cherreyda said...

lawa :)

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum w.b.t..cumelnya awak..gud luck ya..may Allah bless.ameen..^_^

Yun Chan Khalid said...

cantikla :D

isma said...

good luck...

Emma Akhma said...

good luck :D

Effa CuRio said...

Nice!!~

Good Luck.. =)

ummuabdullahsyaakir said...

As Salam dik,good luck yea.Moga ada rezeki nanti^_^


Memang fesyen skrg fesyen tudng shawl yea...di Mesir ni rasanya memang dh jadi fesyen diorng,mgkn msia baru nak mula fesyen ni

Nisa' Azman said...

Gud luck ye~.. ^_^ and thanx dtg visit my blog.

btw, jmput join my lucky draw..TQ

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/vote-for-nisa-lucky-draw.html

Anis Adila Aris said...

waaa...ramai betul yg komen nie..
saya nak tambah bilangan nie..hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

cantiknye . :)

gudluck ye awk :)

GitarBergerak said...

comeiii...

dah mcm pelangi tudung tu :)

MamaYatie said...

cun! terletak jerr..

Qaseh Qistina said...

nice shawl ya..btw, gudluck!

Iqah QaQa said...

pakai tudung mmg pretty awak.. nice..

muz said...

cantik..hehe

aiNa yaZiD said...

gudluck..! nice shawl. santek3....=)

RARA aihara said...

wOw ! colourful !

gud luck awk !
=)

Photophobia eyraa ! said...

hey kak ! eira sukee aah !
akk pkai shawl neh nmpak maniss jaa . awlolo ><

saiazuan said...

yg len sume ok2.. tp perlu ke wat mata mcm tu?

azkiya farhana said...

goodluck buih2 cinta ;) nice pic tu, follow u dah, follow me back dear ;)

Harisya Diary said...

anda bertudung, dan memang sngat pretty..sesuai ngan tajuk..hehe..follow u

alif ismail said...

luar dan dalam kene seiring cantik...

paie said...

cantik dan ceria seperti pelangi :) Goodluck dear

ATENNsuhaimi said...

gudluck !

- zuriey - said...

cantik2..as long menutup aurat..goodluck

sumaiyah mokhtar said...

good luck dear :)

fatin hanani said...

gd luck dear :D
ok dh 2 cmey :D

fieha said...

good luck ye.. :)

PelangiCinta said...

dear , u look so cute ! gud luck :)

Cik Wunny said...

wah...cantik...

Bui Junaidi said...

lagi cantik kalau tak buat tangan tutup mata tu..hehehe..*_*

♥ PeLanGie ♥ said...

ok. gudluck!

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

awwww....cantek!

Nana said...

good luck
jom join GA
hadiah keseluruhan bernilai RM100

http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html


vote for me plz...

Elih Japahar said...

Tudung tu nampak cantik ditambah lg dgn orgnya yg menawan hehe..gud luck ye :) mesti menang punya lah................

HiSaM ! ! ! said...

@PelangiCintasemoga berjaya dan kekal bertudung :)

Nurul Rafhana said...

cantik..all gurlz pretty with shawls..

Nurul Rafhana said...

cantik!

nashanadz said...

takmo join tapi nak support contestant je.. hihihi .. good luck to you!! kamoo sangat sweet dengan shawl itu. kelihatan cumil bile buat2 style gitu plak tau.. ^^,

cherryzeyra said...

gudluck

Khairil said...

bertudung memang cantik!!!!all the best...

Fatin Sallehuddin =) said...

comel sgt . neway gud luck nah =)

mrs.asrafovic said...

gd luck...:)

Mrs. Farhan said...

Comel lote wehh. Heheheh. =D

Onitsuka_hana said...

komen terbanyak?? dah komen :)

.MieraErul. said...

cute ! gudluck yaww (:

ainaa said...

cute laa. all da best dear :)

Sofea Lang said...

waa..i luv colorful..! cantek..n gudluck 2 u! all the best!

Pupel Liyana said...

lawa dear :)

ucu keyna said...

good luck :)

shafmechy said...

u r pretty =)

siti hasanah said...

NICE..N ALL D BEST! :)

Nurul Sharmila said...

nice dear..! all the best keyh.. :)

mohd sasuke said...

dah menang kasik caer adiah skit..ahaha

LeiaQilah said...

Good Luck!

sarah suhaimi said...

gud luck.. :)

fatten said...

gud luck dear.. hope u will win..

EBEE... said...

shawl nak sama ngn template hehe..nice!!!

Cocoe Cinta Grafi said...

Good luck bebeh! btw, im following ur blog! :)

C'est Belle said...

nice

aLyA_syGS said...

comel :) GLUck dear

Nurhafzhan E.L.F said...

comment here. gud luck.

Atika Aula said...

:)

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 310   Newer› Newest»
Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta