Tuesday, 26 July 2011

kenangan yang paling best !

Olla peeps!..huu, malas nak cakap byk..tgk gmbr jum ari ni.. Tapi tetap nak share 1 kenangan yg sangat best dlm idup..sukan kayak yg sgt mencabar bg Miss Bubble..Dari mulanya sangat takot dgn air smpaikan dah boleh renang cket2..hehe..Kayak is the best lah! Lokasinya di Tasik Cheneh~

cari port yg sesuai mengikut kedalaman air nak uat resque@ terbalikkan kayak..


nampak tak Miss Buble mcm tak takot je nak terbalikkan kayak, tgn masih tak lepas..hee~

Hahha..kepala tak timbul2 ag nie..aiyak.!

kusyuk dengar arahan..

oke, siap sudah praktikal kayak..berenang nak ke tepian..;)

sape2 yang pernah berkayak tahulah kan..waktu ni praktikal kayak, pastu 2 minggu lepas ni Miss Bubble pergi ekspedisi kayak la..beshh!..

btw: mood tak bpe nk ok sbb trpaksa tggu rumah sensorang padahal ade 2 lelaki dtg pasang kipas dlm rumah :(




~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

MissSyarniFarida said...

babe, cani mase 2nd sem ritu ade ujian kayak jugak, hehe, lulus tau ;D

Have fun nanti !

~bUih-bUih ciNta~ said...

@MissSyarniFarida mmg gylew best kan kayak..experience..hee~

amir aizat said...

base nye! hehe

~bUih-bUih ciNta~ said...

@amir aizat
yerp..mmg super duper besh sgt!.. :)

ain said...

best gle kayak!kt mne tmpt best nk kayak?

~bUih-bUih ciNta~ said...

@ain
mmg sgt besh! kalo nk yg tmpat besh main kat sungai yang arus die kuat..brlawanan arus mmg mncabar msa g ekspedisi dulu..;)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta