Monday, 25 July 2011

thanx for today!

Olla and nyte all my sweet reader..;phttp://www.emocutez.com
          Malam ni rasa nak menaip sikit sebab hati girang, oh sungguh indah..! cecece, happy la jgk hari ni.sebab banyak benda yang happen.. Bukan magical or miracle yang Miss Bubble harapkan tuu..tapi benda lain.. First bangun awal pagi hangout dengan kawan dtg ambiil kat rumah.. saja lepak2 pusing2 shopping Mall jap.. Pastu kan, adalah pergi satu tempat yang agak jauh..Puas hati la boleh keluar jap sebab selama ni Miss Bubble asyik terperuk lam rumah je,.( hmm kecian kan.sob3)
           Pastu guess something? alamak mestilah tak leh nak gues sebab Miss Bubble tak pernah gtaw sal menda ni. Penantian sudah berakhir hari ni.. Lega sangat2, akhirnya dah dapat juga.. Dapat lesen laa..jgn pikir bukan2.. Sudah 2 minggu duk menunggu dan menanti baru hari ni nak hantar lesen kat Miss Bubble..( tak patut kan ) . Tapi ape yg patut, lepas ni dah boleh bawak kereta..jum racing..( cewah..berlagak) hehehe...
http://www.emocutez.com
            Then malam ni, hati sikit2 berbunga and terharu sangat sebab one of the person has created me some poem.. wow, so lucky..and i like it so much!! really2 trkejut and tak sangka.. Yela, ada orang buat puisi Miss Bubble,huhu..sangat2 terharuuu baca..thanx so much.............;p

btw: dh la, penat la nak citer byk2, biar hati je riang:) hee~ http://www.emocutez.com
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Domo said...

wah2..ada org kasi poem..
ehem3x..siapalah tukan..ecececehh..bertuah la XD

dpt lesen tu jgn nak racing jek...bawa slow2 mcm kure2..kah3

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domohahaha..ituLah kasi trharu gue pnya hati..kihkih..
aiyok, xracing nye..baru2 mcm kura2..hik3

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta