Friday, 22 July 2011

Ada Blogger Yang Tak Hargai !

           Maaf kalau ada yang kecik hati..tak bermaksud tapi hanya nak tunjukkan situasi sebenar. Dah beberapa hari Miss Bubble fikir dan kadang-kadang kecik hati la sikap sesetengah blogger macam tak menghargai je.. Menghargai apa? contohlah kan..:

ok, bagi Miss Bubble la kan, bila rayau2 blog orang..then Miss Bubble kadang-kadang suka drop komen.. Pastu bila ada masa pula, nanti Miss Bubble pergi terjah lagi saja nak tengok tuan blog respon apa pada komen Miss Bubble.. Alhamdulilah most yang reply, tapi kalau yang tak reply..? macam mano den nak buat..
bila tengok publish ajo, fikir2 tak nampak ke Miss Bubble komen?hahaha

Miss Bubble pun baru dalam dunia blog ni, tapi Miss Bubble pon tahu nak jaga hati orang.. Kalau ada sape2 yang tinggal respon kat chatbox, sepantas kilat Miss Bubble pergi terjah pula.. Kalau ada yang komen, Alhamdulilah sukanyee..Miss Bubble reply juga walaupun lambat..

Adalah juga sekarang ni Miss Bubble pergi tinggal mesej kat chatbox korang kan, minta tolong komen gambar contest yang Miss Bubble masuk..kan3..kesian korang terpaksa komen, tapi Miss Bubble minta tolong cara elok tau, tak ada maki-maki suruh korang komen jugak! tak ada, secara elok kan sayang-sayang..


Bila dah rasa tak dihargai Miss Bubble rasa macam dah tak ada mood nak blogwalking or drop komen kat blog2 macam tu.. Miss Bubble ikhlas nak wujud hubungan baik, tapi apakan daya kan.. MAsing-masing ada style tersendiri..tak boleh nak paksa.. Miss Bubble je yang terlalu sensitif kot.. Maaflah ye, sekadar nak luahkan kat my blog.. Blog ni lah segala-galanya untuk Miss Bubble luah.. :)

Happy Blogging & Enjoy ur blog dear ! :))




~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

8 sUntiKaN sEmaNgaT:

Camy Esh Yours said...

sya comment awak ha2..:}

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Camy Esh Yours
haha...iya2 la

aLyA_syGS said...

sabor je lah....
chill oke...:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@aLyA_syGS
yerp2..sabor jelaaaaaaaa..heheh

amir aizat said...

well, dunia blog kan.

Rain said...

mmg penat kalu masa awl blogging. komen sebenarnya sbg perangsang utk kita terus blogging n hasilkan entry yg lebih baik.

yang penting, hasilkan entry yang baik n ada pembaca tetap bagi blog.. komen tu kemudian2 akan dtg..

teruskan usaha kay. jgn putus asa.

rajen2 drop komen kat entry kwn2 pun menyumbangkan ke arah peningkatan komen di blog kita

~bUih-bUih ciNta~ said...

@amir aizat
iTula..Len org lain style kan..:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Rain
yerp2..betol2...hee, thanx!

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta