Saturday, 16 July 2011

Paling Tak Dapat Dilupakan..

Olla peeps..:)

hari ni ari ahad kan, 17 julai..korang ingat tak?? ermm..sebenarnya kan tak ada apa pun dengan hari ni, saja nak mengedix bagi suspen..kui3..ala..tahu tak saspen sangat kan3..lupakan semuanya, Miss Bubble hari ni tengah kebosanan sebab duk merantau seluruh dunia..penat aihh, around da world ni.tapi bukan dengan kaki ok..guna tangan je, klik2 around da world p mencari software NERO..hahah, memang tak give up la kan Miss Bubble ni..mesti tertanya2 nak buat apa software nie, Miss Bubble nak burn cerita la..sebab bersepah lam lappy ni, nak buang semua taruk lam dvd..okeh..tapi actually nak cerita pasal benda lain sebenarnya.. kenangan yang paling Miss Bubble benci dan tak nak lagi terjadi..uwekkkk:!!
      tiba-tiba nak bercakap pasal memori sebab semalam ada terbaca entri pasal gentleman la apa, tapi kat sini tak nak gaduh-gaduh, lelaki perempuan..sekadar nak berkongsi je dengan korang semua, Miss dah lama lupa tapi datang ingat kembali..kejadiannya berbunyi macam gini:


                waktu kuliah telah tamat, jadi Miss Bubble dan kawan-kawan menunggu bas kampus kami untuk pulang ke hostel, gara-gara hostel jauh dari tempat kuliah jadi kenalah berulang alik dan mengambil masa selama sejam beberapa minit cenggitu la..(tapi sekarang dah duduk hostel baru yang dekat dengan kuliah). tiba-tiba ada 2 bas waktu tu, then kitaorang cepat2 lah ambil bas kedua sebab tengok bas pertama tu macam dah penuh ( tabah pula ramai senior) nak dijadikan cerita, pak cik terpanggil Miss Bubble suruh turun dan naik bas pertama tadi..just nak penuhkan seorang je kalau tak, tak boleh gerak. aPalagi Miss Bubble pun ikotla turun dan naik bas pertama..Bila masuk je bas tu, macam orang asing..semua duk pandang2 je( taw la junior masa tu) Miss bubble carilah tempat kosong yang dikatakan tu, rupanya tepi lelaki.Alamak, cuak giler tyme tu sebab tak biasa kan, tapi buat muka selamba cakap nak duduk.. Tetapi entah sakit apa si lelaki tu duk mengomel entah pape..macam tak bagi Miss Bubble duduk. LAst2 dia alih kaki dia sikit, suruh Miss Bubble masuk cenggitu duduk tepi tingkap.. Patut ke dia buat macam tu??? memang panas sangat hati kot, nak nangis pun ada tyme tuh..! Lelaki tu tak bangun just bagi ruang sikit suruh masuk.. sabar jelah kan, duduk tepi lelaki tu, alahai lelaki tu memang cari nahas..mulut tak henti nak diam..duk bercakap dengan kawan-kawan dia..mengomel macam-macam sebab Miss duduk tepi dia..TAk tahu apa masalah dia sebenanrnya wahai si lelaki botak...Even Miss bubble marah sempat gak tengok dia tu botak tyme tu..lansung tak ada hati perut..! Macamlah Miss Bubble nak mengorat dia..tolonglah sikit, ingat Miss Bubble pekak ke tak dengar apa yang dia duk cakap2.eiiiiiiii..geli lah..Kalau diberi peluang, memang Miss Bubble tak duduk tepi kamu!!.. lansung tak ingin,.turun dari bus semua kawan-kawan datang tanya pasal apa muka cam nak nangis..ye memang pun, sebab dorang tak ada tyme tu.. :(http://www.emocutez.com

btw: korang ada tak kenangan paling korang tak suka? jom share kat sini..:)
jgn lupa KOMEN ini juga...
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

fatin hanani said...

hehe alo ciannya...napa ngan laki 2??
haihh yg 2 pun nak kecoh...dy ckp apa kat miss bubble hehe

emm fatin ada kengan yg palg x dilupakan tapi malas la nak berkgsi..nk lupakan sampai bila2 :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

@fatin hanani
errmm..benda ni 2 tahun lepas,hee..memang dah lupa tapi teringat incident ni semalam masa baca entri blogger lain..hehe..:D

nazira said...

Ishh.. Manusia ni bermacam ragam kan..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

~bUih-bUih ciNta~ said...

@nazira
macam2 orang jmpa kan..hmm:)

ZeLika_Merry Mempawah said...

kenapa miss buble gak omelin balik aja tuh orang hehehe...

~bUih-bUih ciNta~ said...

@ZeLika_Merry Mempawah
haha..biasalah masa tu junior lagi..malas nak tunjuk gaduh:)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta