Wednesday, 20 July 2011

stress bakal melanda..

Olla peeps..!

               
                 sape yang dah tidur silalah mimpi blog Miss Bubble nie, nak tiup buih-buih..Jom main yup! ahhh, meracau sebentar. Sebenarnya nak cuba hadapi stress yang bakal melanda..Masalah-masalah kerja, banyak projek tergendala..hmm..cewah..cakap macam Miss Bubble dah kerja jee kan..okeh, sumenye tipu dan rekaan semata-mata.. Sebenarnya bakal stress dengan tanggungjawab..Bila difikirkan cuti dah nak buka( afta raya baru balik kampus) Lambat lagi?? tak adalah, dah dekat dah bagi Miss Bubble, sebab kepala ni duk pikiaq sal projek next sem.. Tanggungjawab dah makin berat dengan pertambahan student baru nak kena handle, then nak kena buat kerja bagi pelajar lain dapat merasai aktiviti yang kami akan anjurkan. InsyaAllah, saya akan buat tugas saya sebaiknya, tapi masih tergendala paperwork saya pasal aktiviti nak buat 'program anak angkat'. Sebab utamanya nak cari lokasi yang sesuai. Malam ni dah ditanya sama presiden, saya lansung tiada update sal benda ni ( Maaf)..hehe, akan di buat susulanya..stress taw kalo duk asyik perbaiki kertas kerja kan..pastu next sem yang mencabar harap2 dapat ditempuh tanpa tekanan..Semoga urusan Miss Bubble dilancarkan..Masa yang ada ni mesti digunakan untuk merancang awal-awal apa yang patut di buat nanti dan kalau boleh Miss Bubble tak nak pelajaran terganggu juga.. Sama-sama doakan Miss Bubble ok:)

btw: hari ni tenang sebab dapat menghabiskan penulisan cerpen kedua, nanti akan di update seterusnya..:))
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

KeTaM_BaTu said...

jangan serabaikan kepala anda.. gud luck k untuk projek sem depam.. ^^

~bUih-bUih ciNta~ said...

@KeTaM_BaTu
hehe. ok..i will! tengs for wishing~

Cik Domo said...

haha..gambar stress tu i loike ^_^

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
haha,stress pun cumei kan..;p

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta