Tuesday, 2 August 2011

Entri Suka Suki

Olla sume...
Miss Bubble kembali untuk menaip setelah 2 hari berpuasa..hehe, alhamdulilah dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh kesabaran dan juga 3 malam solat tarawikh..syukur diberi nikmat kesihatan yang baik untuk mengerjakan ibadat di bulan yang mulia. Sempena bulan ni juga banyak keputusan contest dan giveaway di umumkan, nasib baiklah ada juga rezeki. Dah bertuah tahu 2 keputusan,hehehe, ada yang berharap tapi tak menang la pula, contest penulisan..mesti tak cukup kreatif lagikan Miss Bubble..hik3..papepon hopefully untuk keputusan yang akan datang minta-minta ada rezeki lagi..sempena nak sambut syawal nanti ada tak yang nak kasi dwet raya untuk Miss Bubble??? ada tak..nak kumpul dwet raya nie..hehehe..Sebenarnya banyak nak sharing tapi tiba-tiba blur pula..hak3..Esok jela update lagi, kalau tulis banyak2 pun xramai yang baca kan3...;p

Perkara nak buat esok:
1. Nak edit sikit blog
2.Nak join giveaway blogger2 yang buat GA..;p
3. Akan ikut apa yang bermain di fikiran..;p

btw: selamat bersahur..muahahahha:)
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Domo said...

wah...asfz pon mencari2 kot2 ada GA duit raya ke..kah3x,,
mata duitan betol asfz ni $_$

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
bukan mata duitan, sangat faham orang belajar macam kita nie memang nak guna dwet manyak..hik3

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta