Tuesday, 19 July 2011

MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST!!

.:ME.AS.MYSELF:.

Olla peeps!...jeng..jeng..jeng.. Miss bubble nak join :

Hadiah sangat menarik! nak tengok list sponsor? jum...



Banyak kan yang sponsor..! Jom lah join.. tapi kena pilih 3-5 ..
ermm..kalau Miss Bubble menanglah kan...nakk...
1.
Reason: suka pakai shawl dan nak bergaya dengan shawl yang up-to date, eii sape tak nak fashionable sekarang kan3..

2. 

Reason: i like shawl very much.. senang nak pakai dan bentuk muka, sape tak suka geleng kepala..hehe..:D

3.
Reason: keychain yang sangat comel dan cute, shukanyee dapat guna..!

4. 
Reason: eii, sape yang tak nak bag, dah la handmade, cantik sangat..kalau dapat, untung boleh bawa pergi kelas, bergaya dengan beg baru bila buka sem nanti..hee~

5.

From: Tri Fa
Reason: hehe, nak gedik pilih shawl lagi..Mestilah nak tambah koleksi shawl yang pelbagai trend sekarang ni:)

Hah, dah tengok kan Miss Bubble duk rabun mata pilih hadiah. Cukup 5 hadiah sudah pilih..Kalaulah dapat kan, wah seronoknya!!! usha2 la bagi Miss Bubble menang ye..:D

Tapi sebelum tu, kena tag 3 orang dulu..Blogger2 yang menjadi pilihan hati :D


~kamu 3 orang tolonglah join ye, syarat dia kalo dah tag tu wajib join, hehe..:D ~



btw: puuh..puh..tiup2 kasi bertuah:D







~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

7 sUntiKaN sEmaNgaT:

amir aizat said...

goodluck okay!

~bUih-bUih ciNta~ said...

okeh..trima kasih:D

iLa VaNiLLa said...

ila pilihan hati.. terharu.. sob3.. tgu yew.. ila nak join.. !~

iLa VaNiLLa said...

ila sudah join.. gud luck ye syg..

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-amalina-best.html

Cik Domo said...

thanks for tagged XD
insyaAllah, klw ada masa as join yek

~bUih-bUih ciNta~ said...

@iLa VaNiLLa
yeahh..macam nie la..hehe, thanx! nanti nk p tengok sat.:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
jgn lupa join taw..plihan hati..hee~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta