Thursday, 25 August 2011

E-Kad Raya Untuk Anda!

       Salam & Olla semua..
Ini adalah entri khas untuk semua blogger yang sudi datang kat blog ni..Especially my follower..Thanx for being my blogger fren..So sempena bulan yang mulia ini Miss Bubble dah siapkan E-kad raya special untuk semua..Sesiapa yang sudi nak kad raya dari Miss Bubble bolehlah ambil dan tempek kat blog ( kalau sudi) hehe..Zaman dah canggig tambah poket yang kering cuti 4 bulan tak ada uat pe keje mendatangkan duit, so dengan cara ini jelah Miss Bubble mampu lakukan untuk anda.Terima kasih sangat2 sampai hari ini blog ni masih kukuh dengan sokongan anda semua..Jadi sebelum Ramadhan berlalu pergi da syawal datang menjelma, jom kita bagi kad raya kat blog..hihi..:)


Dengan kad ini jela mampu Miss Bubble coretkan kata-kata raya untuk semua:)
http://i1124.photobucket.com/albums/l580/bublylove/kadraya.jpg

>>okeh, sambil2 tengok kad raya, jom layan seloka raya sekali..hehe..barulah mood raya datang kan3..




btw: Rasanya tak terlalu awal dan lambat untuk ucap semua ni kan, hee~
~fuh, penat hari ni dah siap 2 cookies.~
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

16 sUntiKaN sEmaNgaT:

Si Manis Butterfly said...

thanks....
sweet sgt2

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Si Manis Butterfly
most welcome..hee~

Si Manis Butterfly said...

same2...
dieba ade tulis entry pasal e kad raye tu....kalu nk tgk bace enrty dieba ok...
tak tahu la nk tglkn link cmne kt kotak komen ni

EzyFibre said...

doodle..comel..:3

Cik Domo said...

wah!! ada kad raya lahh =D

kreatif2.. :)


SELAMAT HARI RAYA MISS BUBBLE XD

bunbun said...

alahaii comel kot doodle tu. hihi :P

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Si Manis Butterfly
maseh dieba...nk p tgk nie, hihi.. copy je link then paste kat shoutbox..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@EzyFibre
hihi, thanx:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
kih3..sje design sndwi..hihi, masey asfz..:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@bunbun
kui3...cumei cam Miss Bubble tak?? oops terlebey lak..kaler merah cenggitu tema raya:)

Si Manis Butterfly said...

@~bUih-bUih ciNta~
copy link tu kt ktne?hehe...
kite xthu la mne nk cari

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Si Manis Butterfly
copy link tu mksdnya link atau url yg kt ats tu, pilih entri tu dan copy url/link entri yg kita tulis tu..PAstu kita paste je kt shout..nti dia dh jd la..:))

Gadis Berkaca Mata said...

selamat hari raya^_^

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Gadis Berkaca Mata
makasih:)

AmyZana said...

boleh amek yeah? trime kasih ek? :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@AmyZana
bole..welcome:)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta