Sunday, 14 August 2011

Akhirnya Kalah Lee C.Wei

Olla dan selamat malam..

1. entri yang mungkin tak ada content nak disampaikan tapi saja nak lepaskan mood dengan update blog afta tengok perlawanan badminton tadi, akhirnya Malaysia tak merangkul juara..Hanya mampu membawa pingat perak datuk Lee cong wei..papepun tahniah...nie suma gara-gara jaringlah,,ceh nak salahkan jaring lak..hik3..sakit tekak duk bersorak macam tengok bola pula..hahaha...Tak tahan tengok muka Lin Dan tu punya excited sampai lempar baju sebab menang..huu~ ermm..malas lah nak cter lebeh2...nak citer sal mende lain ar leh..hik3..Pasal background baru..hah..ada perasan tak???perasan la background da jadi kaler pink pula, maybe kemas n cerah sikit dari yang dulu..Bulan-bulan pose ni cerah sikit mata, enak melihatnya kekemasan blog..Macam semangat baru lak datang bila tengok background yang ala-ala nak tenang je..hik3..
Rasa macam nak letak bloglist jee..tak pun kumpul banner org..ermm, i'll think about it first..nak tambah apa yang patut lagi kat blog ni...Sambil2 tu juga nak gtaw cerpen Qalisya Ain akan diupdate dari semasa ke semasa..wewewewew...k la stop sini dulu lao ada lagi nak membebel, nati hupdate lagi..keh3...

btw: punyaler semangat tgk badminton tadi, tak g terawih sbb my turn utk jaga granny..oke!



~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

bunbun said...

owhh patutla tak tahu pape. lepas maghrib terus tertidoq. takgi terawih gak hahaha

~bUih-bUih ciNta~ said...

@bunbun
hahaha..lagi terkantoi..;pp

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta