Thursday, 4 August 2011

baJU raYa? kain tak cUkup?

Olla peeps..!

belum ketiduran lagi ya? ke alang2 nak bersahur terus..hik3..Hari yang keenpat berpuasa, tiba-tiba je diuji dengan kehausan yang terlampau tadi..huhu..tapi ada satu cerita yang agak lucu lah bagi Miss Bubble..sebab gara-gara raya yang lambat lagi sebenarnya nak datang, tiba-tiba dapat tahu tadi kain yang ditempah kat tukang jahit tak cukup la pula nak jahit style ape tah..(ikut je my mum decide tahun ni style apa) hehe.. terkejut juga la, bila cakap tak cukup then kena beli lagi kain tu untuk tambah tapi my mum dah suruh kawan dia cari tak jumpa juga..Sebab kain tu bukan beli kat cnie...hmmm..mula-mula dah frust, sebab mesti pakai baju nanti tak sama mcam adik beradik yang lain..Then tiba-tiba my mum ajak pergi satu kedai ni sebab pagi tadi ada ternampak baju macam gitu..So pergilah, tengok ada 1 jenis macam tu warna merah yang dikehendaki.(.Perhatian tema warna merah oke..) hehhe..Cuba-cuba, nasib baik dah ok dengan Miss Bubble.Tanpa menolak angguk2 kepala tanda setuju lah..hahahhaa.FYI, nie first tyme beli baju yang siap kat kedai selalunya jahit...Nak buat macam mana kan, tapi baju tuh bolehla tahan cantik, harga pun cantik..nak taw ke..err..Dekat dengan RM 300, tak tahulah cekik darah ke apa, tapi dapat kuranglah harga..ALhamdulilah semua dah setel..boleh tarik nafas panjang2..hehhehe..:D

btw: Jangan lupa bangun sahur..;p http://www.emocutez.com
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Domo said...

owhh..ni la cerita disebaliknya ekk..tunjuk lah bajunya..nak tengokkkk...keh4x

Miss S.F.S said...

x beli lagi baju raya tunggu kurus puasa ni ;D

HAHA

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
haHahaa..bajunye mestilah rhsia, nti raya blehla tnjuk..kih3..baju sdang di oter sbb diri yg pendek nie..huhu..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Miss S.F.S
Mne boleh, kang nti dah abes yg cantik2..baju bleh oter kan;p

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta