Friday, 26 August 2011

rindu pada blog...

Olla..monim u olls..:)

      hmmm..windunye kat blog bucuk nie, hihi..1 ari xonline semalam sebab kekangan masa tak mengizinkan..huhu, dah nak dekat raya baru kalot nak buat biskut raya..Macam ni la jadinya, balik tarawih semalam buat 1..hihi, lupa lak nak upload yang semalam..hehe. Nasib baiklah dah post kad raya awal2 kan, mana tahu tak sempat nak tengok lansung..siap bagi ucapan raya lagi..http://www.emocutez.com
         Korang tahu tak..? Miss Bubble sebenarnya tengah pening ni..pening sal pendaftran subjek untuk sem depan..Susah benor nak susun jadual tak nak bagi clash pastu kan kucar kacir.. Tak tahu nak ambil subjek mana..eii, susah bebenor sistem baru..Esok dah kena isi..Ada masa hari ni je untuk fahami dan arrange balik jadual..Kalau lambat isi esok, al maklum tak dapat lah nak daftar subjek yang Miss Bubble nak...Doa2 lah semoga dipermudahkan urusan ya.. Dalam kepala ni banyak mende nak buat..huhu
        Alang-alang dah update netri ni kan. Miss Bubble nak luahkan satu bende yang bermain di fikiran.. Miss bubble takotlah orang tu tipu kan..sebab blog dia dah tak leh bukak..Mesej kat inbox tak reply lagi cuak dibuatnya..Mesti tertanya-tanya apa menda kan..hehe, pasal giveaway dulu...Orang tu cakap nak hantar hadiah tak termasuk postage, then Miss Bubble bank in la 5 hinggit je..pastu tunggu2 sampai ari ni xde khabar berita.. Blog dia xpat nak buka.. Maybe tukar link kot..tapi at least reply la inbox..takot ni tersalah buat andaian kan...Hopefully dia tak ada niat lain bulan2 puasa ni tak baik...hmmmhttp://www.emocutez.com
        okeh last nak gitaw, maybe jarang update blog kot dalam masa terdekat sebab yelakan banyak mende nak disetelkan..huhu,..kalo ada masa auto publish pun tak pe kan..cerpen pum lum update sepenuhnya lagi..harap2 la korang dapat bersabar dengan kerenah Miss Bubble ni..hihi,.okelah korang nak p terjah dulu kunjung balas blog korang..peace:))

btw: Hopefully semuanya oke...:))http://www.emocutez.com

       
       
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

5 sUntiKaN sEmaNgaT:

AmyZana said...

blogger ramai betul yang busy nnti mesti mase 1st ramadhan xde yg nak update blog :/

~bUih-bUih ciNta~ said...

@AmyZana
1st syawal kn...maybe la kot sbb kn ada yg blk kmpg sume..raya sakan;)

sifu im said...

ermm..tips nk update blog sllu senang je..pertama kot fon..yg kedua entry taip pendek2 je pon xpe.hehe

~bUih-bUih ciNta~ said...

@sifu im
maklum jela handphone tak canggih kan..hik3..:p

bunbun said...

alahaai! selamat hari raya miss bubble. hehe

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta