Saturday, 13 August 2011

Saya nak doodle dari Mawar Merah



Halo sume..
hihi,malu2 merangkak ke blog Mawar Merah,kononnya nak mintakan dia buatkan doodle untuk Miss Bubble yang tak kreatif nie..hehe, Lagipun besh apa ada orang sudi buatkan..okeh, before tu nak ceritain ciri2 doodle yang Miss Bubble nak..:)

*Kalo boleh Miss Bubble nak doodle yang pakai selendang warna pink...pastu maxi berskirt labuh,lengan panjang warna pink juga, tapi pink biarlah berbeza dengan selendang yea..nampak sikit kontra warna..dan juga berkasut tumit tinggi..hihi..pastu kan Miss Bubble nak doodle yang sedang buat gaya tiup buih-buih..macam main tiup belon air tu...sambil senyum, sweet2 gitu..tapi mengikuti kreativiti tersendiri la kalau nak tambahkan macam mana lagi..hehe..(maaf kalau melampau-lampau) ;p

nak tag"
syarni (ak taw ko mesti suka doodle an..hee)

btw: tapi tak kisah pun macam mana, terima seadanya :D
kalo sudi buatkan pun dah banyak berterima kasih..wee;p


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta