Tuesday, 9 August 2011

Parah..Demam Doodle!

Olla readers...wink3, kenyit mata sikit...

Habislah..parah, penyakit ni dah berjangkit kat semua blogger kot..termasuk Miss Bubble..virus doodle..Miss Bubble pun cam dah demam doodle nie, asyik nak try je buat doodle, tapi malukan diri je..tak jadi2..hahha..










btw: Tiada kena mengena, saja lawak di petang hari..hehe, Enjoy! :D
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

18 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Domo said...

hahaha....btol3 demam ni..bahayo XD

bunbun said...

hahaha alaa comella miss bubble. jom kita buat art trade jom. hehehe

hanif said...

Doodle apa bende tuhh

Miss S.F.S said...

waduh waduh ;P

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
hahaha...camano den nak ngubatnyo..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@bunbun
haha, art trade..wow xbrani den..hik3.tggu btol2 pndai dulu;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@hanif
xnmpk cam doodle ke den lukis or ekau tnyo doodle tu ape menda..hik3..doodle ni ala kartun2 kat blog, yg kita lukis sndri..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Miss S.F.S
haha,ngapaan sih, gawat jgk ya..waduh2 segala..hihi..mau cuba doodle jgk..;))

AnaAnis.MUsliMah said...

XD!! alamak..cikguuu..kuat buat dodol nee, tersashul sampai..hee..

~bUih-bUih ciNta~ said...

@AnaAnis.MUsliMah
hahaha;D

HAZWAN17 said...

jelesnya tengok orang pandai buat doodles ni.adeh takde bakat lah pulak

~bUih-bUih ciNta~ said...

@HAZWAN17
Miss Bubble pun xde bakat, tp cuba2 gtu jee..try la cuba2 main lukis..;)

Syahirah Suhaili said...

kihkih..comel2 je doodle zaty nie..dah boleh jadi cikgu aja buat doodle dah nie :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Syahirah Suhaili
haha..xbrani nk jd cikgu..kih3

fiQ'Ra said...

alahaiii~ kreatifnya dia.. hik3

salwaismail said...

sy buat tutorial lukis doodle guna paint! :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

@fiQ'Ra
mencuba..hee~

~bUih-bUih ciNta~ said...

@salwaismail
owh..paint cm susa je..msti sbb sy xreti..hik2

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta