Thursday, 18 August 2011

Special for yOu..!

Olla...
Entri pendek tapi cukup bermakna..hehe, sekarang dah petang malas tulis panjang2..cuma Miss Bubble nak kasi doodle ni kat one of my fren..Dia suka purple like me..Dia merupakan ex-rumet Miss Bubble, sangat baik dan dulu2 kalau Miss Bubble majuk mesti dia pujuk gak..hik3..cuwet sangat bila bersama kamu dear...Here doodle for you fren, saja suka suki nak buat utk kamu..hajar :)



Okeh, ada lagi koleksi doodle yang Miss Bubble nak kasi kawan-kawan Miss. Jom tengok !







btw: hajar, owg bagi kat blog ni jela,..hehe..shuka x?? :)
~erm, harap2 dorang suka :)



~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

Hajar Zani said...

Ti...ni hjr... terima kasih...sweet.. suka2x... ti mmg suka majuk...=p

Cik Domo said...

mcm princess laa...cantiknyaaa XD

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Hajar Zani
kui3..kantoi..alamak,majuk2 mnja nk suh pujuk jew;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
really? hee, masey:)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta