Monday, 8 August 2011

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

Sticky Post
Scroll for new entry..:)
HaLuu peeps..can u see that banner? Looks yummy rite?hehehe, like it so much...Tengok banner manyak cantik uhhh, ciup ada cupcake lagi..kasik terliur woo..Naseb bek gambar cupcake je, ermm cedapnye lao dapat makan cupcake tuh kan...Confirm ramai peminat yang shuka makan cupcake..JAdi kat sini Miss Bubble nak buat anouncement berita baik...:


Tadaa..ada promosi uhh, delicious Cuppies..Harga yang berpatutan, smeua boleh tengok bawah ni mesti air liuq meleleh, jadi apa lagi cepat2 buat order sekarang..Tak rugi taw...

Mini Cake @ RM15
(Bekas aluminium 8X4 wt cover)


Biskut Lapis Cheese @ RM25
Bekas plastik 6"X6" 


Cheese Tarts & Almond Choc Tarts
(mini size - diameter 1.5inch)
min order 25pcs @ RM23

Hah..murah je kan..Betul lah Miss Bubble cakap.Cepat pergi order sekarang kat sini


Semuanya nampak sedap kan..Miss Bubble tolong promosi jap, dan sambil-sambil join contest duit raya ni..hihi..manalah tahu, kalau ramai yang order mesti empunya blog delicious cuppies bermurah hati nak kasi dwet raya lebih kat Miss Bubble..Alaaa..bolehlah..nak duit raya erk..;p
Minat nak join boleh klik banner atas yang cumei tuu....;)

btw: nak mencari duit raya ni..pokai cuti lelama..:)


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

9 sUntiKaN sEmaNgaT:

CikAnyss' :O said...

wahh , sedap kek tu !

~bUih-bUih ciNta~ said...

@CikAnyss' :O

betoi3...;p

adan said...

gambar mmg menaikkan nafsu makan..
btw gud luck kontest..

salam kenal er.. ^_^

~bUih-bUih ciNta~ said...

@adan
haha, tahan2...thanx ye;p

Rain said...

errr.. larii.. xmo tgk lama2 mknan.. haha

iman kena kuat

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Rain
hehe...pose3..;p

cik pha said...

aduhhh terbukak dan terlihat makanan tu mencabr betoi arini HAHAHAHA

~bUih-bUih ciNta~ said...

@cik pha
haha..tahan nafsu..hikhik

ijat_asni said...

good luck ^^
nice blog, btw

^_____________^

feel free to visit mine too
http://ijatasni.blogspot.com

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta