Monday, 8 August 2011

Cerpen ke 3??

wink3..Bersemangat puasa, sebab menghitung hari nak raya...oppsss, lambat lagilah raya..Puasa pun tak habis lagi..hehe, berangan nak beraya kan Miss Bubble..hik3..ape yang buat Miss Bubble gelak ni..asyik nak tersenyum je..ala..straight to the point lah senang..sebenarnya Miss Bubble baru start menulis cerpen ke 3..Hah..apa surprised pon??sobs3..memanglah Miss Bubble kan tak pandai menulis, sebab tu korang semua tak suka baca kan..tapi who cares..hati senang sangat uhh,,bila jejari ni dah start menaip..entah kenapa hati ni berbunga-bunga je, senyum situ sini..Tak tahu nak cakap happy sangat. Mungkin nie lah perasaan bila dah lepas segala ketagih nak menulis kot..excited je menaip, tapi tak siap lagi tahu..baru je mula pukul 3.30 ptg tadi..sabar yea nak tahu cerita apa..tak mo la citer..Miss Bubble cakap tajuk jela erk.. very simple tajuknya ialah " Qalisha Ain" dengar tajuk cam tak best jeee..? ye erk..ala, tak baca lagi mana boleh cakap tak besh..oke lah Miss Bubble nak sambung menulis..tadaaa..;p http://www.emocutez.com
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Domo said...

cpt2 la publish yek! :D

HAZWAN17 said...

wah untung lah ada bakat mengarang..boleh jadi penulis hebat ni

Scya Lollita said...

wuhuuu . mencuba tu lebih baik ^^

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
jgn ribut2..hahaha..ntila ble dh smpai masa..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@HAZWAN17
InsyaAllah, byk nk kna blaja..juz sampingn hari cuti jee;)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Scya Lollita
kan..kalo tak cuba tak tahu..;p

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta