Thursday, 11 August 2011

Lagi 2 doodle..

Olla...

Apa habaq sume,.? puasa2 pun sehat ye..Miss Bubble je kurang sikit, dah ada air dalam hidung ni.. Ala selsema la, bukan sengaja Miss Bubble taruk air lam hidung ni, tapi virus berjangkit..abes dalam rumah ni sorang2 kena selsema..sobs.wuu~

tapi tak menghalang Miss Bubble lakukan kegiatan doodle..Apa??tak abis2 dengan doodle kan..eiiii, sakit telinga dengar, tapi biarlah kan dah cakap practice makes perfect..hik3..kalao dah buhsan tutup sebelah mata ye...( ^. ^ )

Kononnye nak buat pegang bendera dengan ketupat..bolehlah sebagai simbol puasa bulan kemerdekaan..hee~

Perasan tak pasal doodle ni? ala tuh kat atas, dah buat header..hahahaha..:D

Sebenarnya tu jek nak kongsi dengan korang, pastu nak sambung menulis cerpen lah..tu je yang boleh isi masa lapang..Berita buruknya macam dah kena kurangkan online sebab takut lappy ni meletup macam mercun...tak nak2..asyik2 nak hang dah, doa-doa biar laptop ni tak buat hal ya..hehe..Papepun selamat berbuka :) peace yaw!

btw: Lappy saja nak menggedix nie..euuwww~



~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

9 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Domo said...

yeay! makin comel la doodle dye..
leh la watkan tok asfz..teheee ^^,

bunbun said...

heheh, da ada peningkatan dah kikiki

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
haha..InysAllah,.;p

salwaismail said...

saya buat tutorial lukis doodle! :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

@~bUih-bUih ciNta~
haha..iye, kembang hidung jap..kih3

Syahirah Suhaili said...

hehe..wah,dah smakin comel je doodle2 zaty..hekhek..yeay,ada orang dah ada header baru..versi doodle lagi..comel2! demam doddle jugak ey? :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Syahirah Suhaili
hahaha..itula psl mmg demam nie, tp kat luar pun bdn mmg nk demam jgk..adush..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@salwaismail
nti nk p terjah:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@bunbun
haha..iya? kembang idung jap..kih3

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta