Wednesday, 24 August 2011

Raya Oh Raya!

Olla..slamat malam sume :)

hah,skunk baru nak update entri kan..ada org tercari-cari tak..Mestilah tak kan, semua duk sibuk preparation nak raya kan3..Sebelum ni tak rasa pun bahang nak raya tapi hari ni baru ada rasa..( sikit baru).. Sebab apa rasa? sebab petang tadi keluar baru beli barang-barang nak buat biskut..hihi, ingatkan tahun ni dah tak buat biskut, last minit je tadi kua kedai p beli barang-barang..Maybe sikit je kot buat.. Senang nanti boleh bawa balik kampus..wuu, pikir2 tak nak raya sebab afta raya nanti dah kena balik kampus..sobs2..Ingat walaupun kita dilanda masalah ke apa, tapi raya tetap raya tau..preparation kena buat juga, mengikut kemampuan la..Yang penting solat sunat raya ye..:)


korang ada pasang pelita ke? Miss Bubble tak ada..

           Hah, nak cerita semua yang berlaku hari ni boleh..Blog ni cakap dia sudi jadi tempat berteduh untuk Miss Buble luahkan semuanya..hikhik..Sebenanrnya pagi tadi tak peduli sangat kat blog, online sebab nak kepastian betul ke subjek dah boleh daftar, ada yang dah daftar..Tapi 28 sebenarnya baru sistem bukak untuk daftar subjek..tyme tu mmg kena cepat la sebab nak berebut daftar..takut xdapat nanti..rugiii...
           Balik tarawih tadi suppose nak keluar lah kan 1 family, tibe2 je angin hilang mana tah, Miss Bubble je tak jadi nak g...huhu, kalut nak tengok cerita samarinda uhh..hihihi..
           Pastue kan korang, Miss Bubble sebenarnya ada design kad raya..Bukan nak post kat sape2 tapi..tapi buat kad ni pun sebab nak upload kat blog jee..hihi, nak kasi kat korang semua..Sempena nak raya, first tyme raya dengan blog tahun ni so baik hati nak bagi kad raya percumalah..kalau sesiapa rasa nak boleh je ambil..khas untuk blogger2..esok Miss Bubble upload ok..:)

btw: Rasa syukur sangat sebab malam ni lagi baik dari semalam yang hanya tidur bersama minyak cap kapak dan minyak mestika..(faham kan)..hee~
~esok bermulanya nak uli2 doh~


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

bunbun said...

hehehe cepat apload kad raya tue >.<

IkhAnif said...

tak sabo nak raya...>_<

Rain said...

nak kuih sebalang!!..

rain wajib buat sumprit.. tu je ret ..ngee~

~bUih-bUih ciNta~ said...

@bunbun
yerp3..:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@IkhAnif
xsabo nk kutip dwet raya le tuh;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Rain
ok la tu pndai jgk..hihi..;p

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta