Wednesday, 1 June 2011

xsalah kalau mencuba kan3...

oLLa everyone..
macam biasa nak update sikit blog untuk ari ni, sape nak baca, baca lah..entri blog saya selalu xmenarik tapi xpela menulis mengikut kata hati..bukan main menulis je..hehe..haa, berkisarkan topik kita hari nie " xsalah kalau mencuba kan"..kalau korang baca apa korang fikir??
sebenarnya saya yang nak mencuba sesuatu...something new that i'm interested to join it..boleh la kan kalau saya pon nak join contest..memandangkan saya nie terlalu lah baru di alam blog nie bak kata mudahnya super junior blogger..kih3..tengok tuh follower pon xramai lagi...
Nak dipendekkan cerita, gara2 blogwalking punya pasalhttp://www.emocutez.com tut2...terlekat la kat1 blog 'nisamenaip' ni yang memang power punye, dia organise mid year giveaway..baca2 then mata terjuling tengok hadiah sangat menarik got lot of sponsor..macam jatuh hati nak mencuba..agak2 boleh tak yer kalau saya nak cuba buat julung kali nya giveaway mcam nie..nak mencuba nasib, menang ke kalah xpe asalkan cuba..
I think i should grab this chance as a starting for new blogger like me rite :)..sO wat do u think? kalau ada sesape berminat jugak bolehla nak join, terbuka kepada semua...nak fikir2 dulu nak buat apa, hehehe.. planning first is good for da future rite..Doakan saya okeh..nanti saya dah join, i will update that entry soon..
oKeh..tata, titi, tutu~~http://www.emocutez.com

btw : i'm trying to do something new....:)
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

zorro said...

teruskan usaha..cayokkkkkkkkk..
sy pun xpernah join mana2 contest..xbrape pandai ekpom..huhuhuhu..bkn xberminat...

~bUih-bUih ciNta~ said...

tHanx...tgk la cane nti.:)

M Fizan said...

mncuba x slah..x cuba tu slah..huhu

~bUih-bUih ciNta~ said...

@M fizan: hehehe,btol2.:)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta