Wednesday, 15 June 2011

kEcewa gylew!! kenapa ??

hangin 1 bdn ase nye..sbelum nie punyer la tunggu nak tengok result, tapi ble dh tiba hari ni..gylew kecewa..kenapa jd macam nie.? nape org lain semua bergembira sakan, semua bising dekat fb dgn result masing2..semuanya xabis2 congrat2..tapi aku!!? xde sape yg nk congrat..sbb ak xdapat DEAN LIST!!!!!!!!!!..... nape ak xdpat..xcukup lg aku blaja seblum nie,? aku xmampu nk capai kejayaan mcm org laen..org laen boleh, sape xtrkejut, rmai gylew dpt dean an xdisangka2 lak tuu..
malu la aku..mane nk letak muka nie..aku xsmpai target..kenapa..kenapa xboleh score..? aku taw, org msti ckp bersyukur dgn ape yg dpt, tp fhm la sape yg ade situasi aku..msti ade kecewa jgk kn..sbb aku dh berusaha..kalo aku xstudy xpela. aku xtahu next sem aku dapat buat ke x,aku dh la jenis cepat putus asa..tmbh plak bile xde org nk bg semangat!. need to be more independent.. xkisahla korg nk ckp aku ape, tp aku kecewa & frust dgn diri aku..everything xkena ari nie..!!oke, cuba korang dpt result yg mmg korg xpuas ati..the kwn2 korg sume dean..ape prasaan korg kalo kwn korg tny, ko dpt dean erk..? aku ade 4 sem ag utk aku cuba..bg la aku ase ape itu kegembiraan..
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

Faz said...

Kita tidak perlu kecewa jika kita sudah buat yang terbaik. Yakinlah bahawa setiap orang mempunyai rezeki masing2. Cuma, lepas ni berusaha lebih cket ok..Macam saya...dulu kat poli dapat AKJ (kalau u panggil anugerah dekan). Tapi, di UTP saya x dapat semua tu. tapi, saya tahu ia berbaloi dengan sejauh mana usaha saya..Jadi, jika ingin kejayaan yang lebih, perlulah usaha lebih... smile.... :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Faz
yerp maybe, tapi tu la trlampau brharap..huhu,down kjap..tp xpela, nasib mcm nie..thanx faz..:)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta