Monday, 27 June 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

eHem..eHem, haLuu sUme..again, nak join contest..hehehe, cOntest neyh senang jee, iaitu Contest Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50!!! okeh, contest nie ada 4 kategori but i'm choosen the second part which is 'Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan'.sape2 yang nak detail information cepat2 klik banner, then kat cni sy nk invite smua untuk join contest neyh..hehe. Dari 4 kategori tuh, zaman prsekolahan lah yg paling besh, kenangan indah semuanya..paling sweet bila tgk pakai uniform sekolah..Rasa macam nak pakai jee lagi, nak kembali suasana dulu..mesti nak taw kn saat-saat bahagia kt sekolah saya..jum scroll ke bwh..:)


haa..neyh paling byk tinggal kenangan, last day paper SPM..muka sume happy sebab abes semua paper spm + dengan dapat pulang rumah..tapi dalam hati sedeyh uhh kena berpisah buat selamanya..lpe nak ckp muka saya waktu sekolah dulu..yg paling kiri sekali tuh saya la..hee~


yang nie tyme minggu aktiviti pastu semua dak form 5 kena buat amali penyembelihan ayam..nampak tak muka mcm ape entah, terpaksa pegang ayam..mula2 takot sebab ada yang terkena tahi ayam..sebab tuh pegang trbalik nak elak ayam berak..hehe yang baju pink tu saya okeh..:)


gambar nie pula masa nak dekat SPM, sebab tu kena duduk susun meja camni, senang kena study group..;D



untuk gambar nie mesti semua dah tahu kan, nampak pakai jubah..macam dah konvo lak..actually ni gambar masa lepas graduasi..Graduation day ni untuk form 3 and form 5 je, ala-ala konvo la..bangga jap pkai jubah, tandanya dah grad sekolah baru..hee~( kedua kiri tuh sy la)



nie pon saja gedik bergambar lepas paper spm..hehe, nak buat kenangan semua nie taw, bkn senang nak jmpa dh..kat blakang lelaki 2 org tuh pon budak homeroom saya..


~Anyway, saat-saat di sekolah bersama teman dan cikgu banyak meninggalkan titik-titik kenangan..setiap benda yang dilalui bersama pasti akan terpahat di dalam hati..and i'm enjoy with every single of you.. Love my schoolmate, love my school..love everything..~

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

ame elms ! said...

hey there .

nice pictures yaw . wish you all the best and good luck ! :D

ohh take care and have a great day ahead ya . :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@ame elms !
yeah, thanx for drop comment here.. take care and happy blogging!

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta