Tuesday, 31 May 2011

cOoL faN baRu....:)

oLLa eVeryoNe.....

haH..sUme sEhat aRi nie,.?aRap2 sEhat & ceRiala yer...jGn jaDi cm Buih-buih ciNta nEyh, skUnk nGh sOre thRoat..sBaB paNAs saNgat kot..baDan pOn sUam2 paNas.hUuu~ taPi aRi nEyh daH stArt sAmBung baLik bElaJAr kEreTa..tEruk bEtol daH laMa saNgat taNgguh naK bElaJAr, naSeb baek aRi nie daPat dRive eLok jer..hEhe..sYukur~ yaNg maLAs naK g bElaJAr sEbaB taK naK meNunGGu laMa saNgat kat saNa..bElaJAr paStu laMa tUnggU naK baLik rumaH..

taPi aRi nEYh kaN aFta aBes bLaja, naK dijaDikaN ceRita sUh oRang Tu aNta g kB maLL. MemBer2 daH tUnggu kaT saNa,.. pEgi shopinG cOmplex pOn sEbaB naK tEmaN meMber caRi part tYme jOb..saYa pOn kEingInan jUgak naK caRi jOb, taPi maCam baNYak MENda jErk naK buAt cuTi nEyh..kaLO leSen daH daPat mAybe sedaP ciKEt nk kerja, xDa la jaDual BertiNdih...

jaLAn pUnya jaLAn, tUuutt2..siNggaH la kDai yAng Jual baRAng KompuTer..daH waPE KDai MAsUK, TApI TErJatUh haTi dEngaN 1 cOol faN nEYh, hOpefuLly ok la cOol faN nie..haRga RM30..bErbaLoi la koyt..naK pAkai laMa demi laptOp kEsaYAngaN saNgguP beLI aPe jek..naNti kaLO laPtop tRoUbLe sUsa wUu naK uPdaTe bLog kE naK faCebooKing..nAk cHAt..hahHAhhaa

http://www.emocutez.com

maCam pOnaT daH aSe baDan nEYh, maTa pOn naNtuk la KEKaWan..tuNggu cTer aHmad aLbob dLu..laYan cErita jeLA saMbil rElax2 baDan.. k La, naK sTop dLu Yer,.cUkuplaH uNtuk haRi Nie..bUbye..taTa, tUtu, titi...

http://www.emocutez.com
btw: tEsting Guna cOol faN baRu..:)
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

zorro said...

hahahha..baik dia la leh jalan2...

~bUih-bUih ciNta~ said...

xDe jaLAn sGt la..:p

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta