Thursday, 9 June 2011

mana 1 pilihan lelaki ?

bentuk tubuh lebih dipandang, paras rupa no 2..?betulkah begitu wahai insan bernama lelaki di luar sana? Sebelum ni ramai menyatakan statement lelaki hanya memilih paras rupa, tapi pada pandangan mata kasar saya,xtahu la betol ke x..saya melihat segelintir lelaki melihat bentuk tubuh wanita dahulu. Benarkah? Lelaki melihat pada yang kurus ataupun yang mempunyai saiz badan yang kecil, dan barulah melihat rupa..Maybe hanya segelintir,tapi lumrah juga si lelaki xboleh nak menjaga pandangan. iye, memang taste lelaki berbeza, ada yang minat berbadan gempaal tapi jarang sekali kan...lumrah la lelaki inginkan cantik yang elok di pandang tapi janganlah nampak ketara yang anda ni seolah memilih kasih.. Melalui mata kasar saya sendiri, di tempat itu ada 2 orang permpuan, dan seorang lelaki. Tetapi si lelaki ni pandang2 si perempuan yang kurus dan cuba mengatur untuk berbicara,walhal seorang perempuan berbadan sedikit berisi lagi cantik parasnya ada disitu tapi tidak diendahkan.. Ini bukan sekali saya melihat situasi begini, tetapi ada juga yang seorang perempuan yg brbadan cantik,kurus menjadi rebutan lelaki. Saya pon xpasti,tapi menurut pandangan teman saya, kebanyakan lelaki melihat bntuk badan..Jadi saya xboleh nak simpulkan kat sini kerana pandangan setiap orang berbeza...so, ape kata anda?
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

Dududu said...

yela kn , bru terfikir , yg mna 1 plhn lelaki :D
[http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/day-11-kurang-ajar.html]

~bUih-bUih ciNta~ said...

taw xpe..confusing:)

amir aizat said...

erm bagi saya tak, ingt nabi ckap 4 pilihan calon isteri mcm mane,huhu

~bUih-bUih ciNta~ said...

oowh.itu yg nk pilih calon istri..tp ney mcm sumtin happen in daily life..situasi org rmai..

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta