Saturday, 4 June 2011

Contest Blog Paling Kreatif & Inovatif


SaLam 1 Malaysia...:)

Alhamdulilah,today msuk yg neyh da 2 contest join..ade peluang,so apa lagi try my luck too..Sebelum nie da taw sal contest nie tp lengah2 masa dlu, fikir2 layak ke x. Then,i'm decided to join it..hoRaay.. okeyh, for ur information, saya join "contest blog paling kreatif &inovatif". jangan gelak dlu taw, alaaa..taw la my blog xkreatif ag mcm tuan empunya yg organise contest nie kn..hee, tapi xpe,..masa yg diberikan agk lama so ada masa kalo nak tmbah baik pulih blog neyh..at least i'm trying. Syarat contest neyh kena uat review tentang blog Atika Aula,so dgn ikhlasnye :

kebaikan :
1. Blog Atika Aula byk bg pengajaran,cerita2 yg berunsurkan keilmuan.
2. Blog Atika Aula sangat chantek sebab pemilihan colour yg sesuai.
3. Blog Atika Aula nie byk bgtutorial utk buat blog sy jd chantek & kalo nak taw hidden shoubox tu blaja dr blog Atika Aula la..hee(maseyh)

Keburukan:
1. Maybe sbb da buang chatbox, xleyh nak tggal footprint kt ctu..hee~
2. Tgk punya tgk blog Atika Aula, ase cm dh xde yg buruknye.
3. Lastly nak ckp, no komen bleh..hee..(ur blog is good for me)

So, kalo sesape nak join bleh jerk sbb tarikh tutup lmbt lg. Bolehla klik gmbr kt ats for more detail..kat cnie cume nak tag 3 org jee yg bertuah:
* zorro
*MIssSyarniFarida
*Fatin Hanani

p/s : jgn lupe doa bg sy menang keyh kekawan..hee~http://www.emocutez.com
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

Atika Aula said...

Time kasih sebab join contest ni ye~
Semoga berjaya :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

same2...hopefully trpilih.hee~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta