Wednesday, 1 June 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip:


:: Salam 1 Malaysia & Salam ceria to all blogger::http://www.emocutez.com

Surrised,.jeng jeng jeng buka mata cepat tengok "mid year giveaway by nisa menaip", see i'm joining it..wah, macam xpercaya,but this one is the first mid-year giveaway yang saya join,maklumlah i'm a new blogger. so i have to grab this chance right. yeah,jalan-jalan punya pasal tut2 terjumpa la blog cantik 'nisamenaip', then terbaca pasal benda ni,hadiah lumayan tambah lak nak cari new experience kt blog, so tertarik nak join juga.Confirm ramai yang compete nak join kan, tapi xpela saya pon as a one person nak mencuba nasib juga. hehe..Oh yeah, tambahan pula, giveaway ni terbuka kepada semua blogger xkira lelaki atau perempuan tapi mengikut syarat2 la. Sesiapa berminat can try this,tapi bagi la peluang saya menang..hee~
 ok let me show a list of sponsor tadaaa :


p/s Doa2 & tiup2 bagi menang,dapat hadiah yer , hee~ :)http://www.emocutez.com
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

Hajar Zani said...

salam..ti!!! rajin dah update blog yep.keep it up!!

~bUih-bUih ciNta~ said...

wslm..hee, sBb isi msa lapang..besh lak ase berbelog:)

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Nisa Kay

most welcome, btw..thanx 4 visit again..hee~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta