Friday, 10 August 2012

Received 'kad raya from Eqbalzack'

Olla peeps =)

Sebelum tu mohon jasa baik anda untuk KLIK SINI dulu yea =)

     Awak-awak semua tahu tak, zaty kan dapat kad raya. Tak terjangka pun ada orang sudi bagi kad raya, maklumlah zaman dah canggih, kad raya susah sangat dah nak terima, sekarang semua main sms je paling murah 1 sen, tapi paling jimat lagi wish kat fesbuk je kan. Nak tahu tak sape yang bagi kad raya surprised tu,..jeng3...blogger yang famous la abg Eq @ eqbalzack. Sebenarnya hari rabu lagi dah dapat, waktu tu penat sangat sampai rumah dari tempat praktikal, then tiba-tiba tengok ada sampul surat yang tertulis my name.. wahhh, excitednyaa bila dapat sampul yang berstem ni.

hah, tengok tuh ada sampul surat la...;p

jeng3..inilah dia isi sampul surat.. kad raya 2012 !

Special edition ni sebab kad raya dihiasi wajah sendiri.. hehe

    Sebenarnya agak terkejut tau, sebab zaty tak ada masuk sebarang contest untuk raya ni, setahu zaty last year adalah. Then dapat button dari abg eq. Hehe, tu yang special tahun ini surprised tiba-tiba dapat kad raya. Really appreciate it.. Thank you so much abg eq !!! 


btw: Terima kasih banyak for this kad raya, tak tahulah sempat berbalas ke tidak =)


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

16 sUntiKaN sEmaNgaT:

Nurulee said...

Cantiknya kad raya. Ee dah lama tak main kad raya ni. hehe =D

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow... bestnya
dapat kad raya SE pula tu

next year plan nak buat juga la ^^

MisS BubBLe said...

@Nurulee
a'ah, sama lah..susah benar sekarang nak dapat kad raya..lepas tu main pos2 pulak ;p

MisS BubBLe said...

@.::: Princess MOMOY :::.
apa, momoy plan nk buat..kalo cmtu zaty nk pesan awal2 la suh post kt zaty skali :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

heheh.., tahun depan setahun lagi tu
tapi takpe boleh saving dan survey kan dear

MisS BubBLe said...

@.::: Princess MOMOY :::.
yerp2..next year mksdnye dh bole save bajet dri skunk..hehe..:)

chot ok..! said...

saya hntr kad raya plak..hee..atotot cantiknya kad raya ni

MisS BubBLe said...

@chot ok..!
xde pun kad raya chot? xmo anta kt zaty jgk ke..heehe ~

aNiss :):) said...

wah untunglaa dapat kad raya. anis xdpt pun :')

MisS BubBLe said...

@aNiss :):)
itula..da only one kad raya utk tahun nie..hehe:)

sedutzone said...

heheheh...lepas ni boley frame la kad tu ek?? best... peace...

MisS BubBLe said...

Haha...amboi suggest suruh frame tu. Igtkn nk ckp nk send kad raya jugak.. Wee~

♥♥szumika sakni♥♥ said...

ermmm...jeles hahhaha

MisS BubBLe said...

@♥♥szumika sakni♥♥hehe, xbaek jeles2 neyh..kiki;p

eqbalzack said...

Salam,
terima kasih atas entry ni. tradisi pos kad raya ni mesti diteruskan. kesian kat anak cucu kita nnt, sebab hidup dlm era teknologi. nnt diorg sure tak tau apa kad raya ni. hehe

MisS BubBLe said...

@eqbalzack
wslm, yerp2.. betul tu,kesian generasi akan datang kalau dah lupa tradisi kad raya ni kan.

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta