Thursday, 2 August 2012

Nuffnang tak boleh login

Olla

Tolong korang... Kenapa nuffnang account tak boleh login. Ingatkan dah lupa pasword, tapi bila dah tekan forget pasword dia hantar kat email pasword baru. Tapi still tak boleh login. Kenapa ya? Kalau nak buat baru pakai email sama pun tak boleh, then try guna email lain macam susah je nak buat baru. Kenapa sebenarnya tak boleh login? Takkan la email pula yang salah? Ke sebab saya dah lama tak login akaun nuffnang ? Seriusly dah lama tak login akaun nuffnang sebab dah tahu duit tak bertambah. Tapi hari ni saja gatal-gatal nak tengok nuffnang, jadi macam ni pulak. Anyone boleh tolong tak?? Kalau ada sesiapa yang tahu pliz share with me..Takut kalau dah berbulan kita tak login dia memang tak boleh ke apa? Hmmm...



btw: Sape2 yang tahu tolong yea :(

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

Sis Eiyan Azian said...

hmm.. mungkin nuff tgh upgrade kot.. sis pun x pasti.. cuba try lg nnt k.. jgn sedey2 :)

MisS BubBLe said...

@Sis Eiyan Azian
ermm, xtaw la.. dah siap p reset paswod lagi td..huuu~

amir aizat said...

lame xbukak nuff, haha

MisS BubBLe said...

@amir aizat
laMe xbukak, pastu tak boley login..haha

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta