Wednesday, 8 August 2012

Gubahan Dulang Hantaran

Olla :)
Minta jasa baik untuk KLIK SINI dulu sebelum baca entri oke =)

Entri hari ni zaty nak update kerja partime kat rumah time weekend. Apa la sangat yang busy nya waktu weekend..ermm, for ur information zaty sebenarnya tengah menyiapkan hantaran. Walaupun majlis tu lambat tapi sebab nanti dah busy dengan persiapan raya, so better buat awal-awal sementara idea tengah fresh nak gubah ni. Jom tengok hasil titik peluh  zaty sendiri. Jangan tak percaya......hehe

Barang hantaran kat dalam yang masih belum siap digubah sepenuhnya

Kotak untuk kek.. cantik tak?

Yang bentuk love kat belakang tu zaty buat sendiri bukan beli kat kedai taw..

inilah dulang silver yang akan digunakan... Sapa2 berminat nak sewa bolehlah bagitaw yea


Yang ini alas warna putih.. yang tadi kat atas warna biru. saja mencuba untuk suit color 

So, ape macam hasil tangan zaty ? oke ke tak? Hehe ni first time perah otak lembutkan tangan buat gubahan ni. Tapi barang gubahan kat dalam bakul belum ada lagi. hihi.. Lagi satu sape2 yang berminat nak SEWA dulang silver tu bolehlah contact ROSNIDAR (0199419708) tapi hanya untuk area Kota Bharu  @kelantan sahaja taw. Kain untuk alas dulang pun disediakan. 

btw: Puas hati hasil sendiri:)



~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

8 sUntiKaN sEmaNgaT:

Sis Eiyan Azian said...

wah...cantik2... ^_^

MisS BubBLe said...

@Sis Eiyan Azian
hehe, masey =)

Sally Yatiey said...

Cantik ^.^

MisS BubBLe said...

@Sally Yatiey
tenkiu taw ~

Sue PeLik said...

cntek! tapi nak guna untuk kawen dengan sapa neh?? hihihi kena cari calon cepat2 neh huhuhu

MisS BubBLe said...

@Sue PeLik
hEhee..teNkiu, haa..cEpat2 cari caLon..taPi buKan dah ade pilihan hati ke..hehe

Miss Nieyna said...

cantik . cantik ^_^
sokayy , practice make perfect katakan . .

MisS BubBLe said...

Yup2.. Hihi, mne taw kn ade yg nk minta zaty buatkn utk die jgk ke nti.. :-P

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta