Monday, 10 September 2012

My New Semester Begin

Olla=)

         Malam kedua zaty berada di kampus, suasana masih lagi rasa berbeza. asyik terbayangkan muka2 keluarga, katil, bantal busuk dan semuanya kat rumah. Tetapi dikuatkan hati ini demi perjuangan jihad kat sini. For ur information, sekarang zaty officially super duper senior..ooopss, perasannya..tak de sape yang kenal pun mana satu senior or junior..Sebab muka zaty kan cam youn2 gitu. Nak menyamar jadi tahun 1 balik pun boley..Hahaha.. :D

          First day kuliah hari ni, ermmm...tak ada lansung kelas. Semua cancel. Punyalah semangat bangun awal tadi, tapi bukan nak pergi kelas cuma nak berebut tukar kelas. Alhamdulilah nasib baik ada lagi kosong tempat, terus cepat2 zaty drop kelas tu then add nak masuk kelas Dr. Lepas dah selesai pasal kelas, mulalah sesi menakutkan. Dengar penerangan pasal tajuk projek yang zaty pilih hari tu. Dr. tu pesan suruh baca dan faham then nanti jumpa dia lagi. 

My timetable

Huhu, nampak kan macam kosong. Biasalah nama lagi final year student, buat apa nak busy pergi kelas. Pikir sal projek jela.. 



btw: Pape pun korang sentiasa doakan kejayaan zaty yea =)


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

~didiey~ said...

wah!final year dah dia..hehe
do ur best tau :)

MisS BubBLe said...

@~didiey~
Hehe, tu la..jap je 4 tahun..sekarang dah tua..huhu

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta