Wednesday, 5 September 2012

Laz Day Praktikal

Olla =)

Korang2 KLIK SINI isi tabung kasi penuh

          Sebenarnya benda ni semalam, hari Rabu..tapi dah macam hari terakhir pula praktikal. Muka kemain seronok je semua lepas makan laksa. Sangat sedap, ada staff buat jamuan laksa sempena diaorang puasa 6 kan. So, kami semua pun turut serta dalam sesi makan-makan ni. Zaty pun ada juga sumbang taw, apalagi kek chocolate jela yang mampu zaty buat. Tak sedap pun tapi biar jela..hehe..

Lepas sesi makan, maka bermulalah sesi bergambar. Buat kenang-kenangan, tak tahu dah bila pula boleh jumpa semua2 ni. Sebagai kenangan, kiteorang hadiahkan frame ayat kursi sebagai tanda ingatan. Harap-harap pihak JKR takkan melupakan kami di sini.



sesi penyerahan frame 

Bersama jurutera yang cantik kat tengah 

kami bersama Ir.

gegurl, bakal engineer mengorak langkah macam Ir.


Maka, berakhirlah sudah sesi bergambar. Hopefully, kami semua dapat menjadi seorang engineer yang berjaya pada masa akan datang. InsyaAllah. kalau umur panjang, harap berjumpa lagi. Terima kasih korang semua :)


btw: ambil aura mana tahu muda2 dapat title "Ir" nanti.. Ameen~


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

8 sUntiKaN sEmaNgaT:

~didiey~ said...

tahniah tahniah!!!!

MisS BubBLe said...

@~didiey~
hehe, tenkiu didiey~

duniafana said...

JKR mana nih?

MisS BubBLe said...

@duniafana
JKR kelanatan, nape2 ?

amir aizat said...

ohh best dah hbis practical,hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

Tahniah
dah abes pun LI
nanti mesti teringat pengalaman LI kan?
=)

MisS BubBLe said...

@amir aizat
best tu best, tp rasa pelik pula bila dah terbiasa macam pergi kerja tiba-tiba pergi kelas balik..hee

MisS BubBLe said...

@.::: Princess MOMOY :::.
masey momoy..
a'ah, memang teringat, banyak kenangan walaupun 3 bulan,..suka sangat =)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta