Saturday, 23 February 2013

Shopping + Birthday Celebration

Olla =)

Semalam akibat keletihan teramat tak sempat nak update blog. FYI, duit ptptn kan dah masuk semalam, tambah lak dapat baucer buku ari kamis. So, apa lagi hakikat sebagai student mestilah akan keluar pada awal2 sem kan, beli peralatan belajar la kononnya tambah stok makanan or keperluan harian. Bangun je celik mata terus keluar pi pekan sat sebab geng ada urusan kat maybank, then sampai kul 1 kat bilik siap terus nak pi ikut rombongan dak2 housemate pegi kuantan. Hmm, malas nak taip panjang2, tengok gambar jela ye. ^^


Muka2 besday girl...belated~

wink3.. zaty pun ada jugak upenyeee...

Candle light dinner gituuu

Birthday celebration, owner kedai siap prepare candle light dinner...

One of birthday girl tak keluar, so kiteowang sambung makan kat bilik lak

Ini semua kerja2 budak2 yang plan, siap beli topeng parti lagi ^^

Posee~




candle~ candle

Tadaaa... 

Sepatutnya besday zue semalam, tapi tak sangka they all celebrate jugak besday2 yang lepas including me 29 januari sampai 22 february.. So total besday girl yang disambut semalam adalah 4 orang. Terima kasih semua ! Luv it <3




~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

Aisya Az said...

wahhhhh.. candle light dinner lagi! suke suke . Happy Birthday sis bubbl! May Allah bless u =)

MisS BubBLe said...

@Aisya Azthanx so much darl :)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta