Tuesday, 5 February 2013

Kau Memang Tak Femes..whoaa!!

Olla =)

   Sape rasa blog dia tak femes? Ce angkat kening cam ziana zain jap..haHaa. Mesti tak da sape nak angkat kening kan, sebab tak reti la tu.. Tengok zaty angkat kening sebelah kiri, haa..jadi kan, so maksudnye memang blog ni tak femes amous cam blogger lain la. Sobs3x..sedih ar cenggini. Ye lah, bila tak femes amous macam mana nak naik traffik dan income kat blog ni. Aiyakk, susah betul ye nak dapat income cam blogger lain. Ada tak yang kesiankan zaty? Ada ke tak...:P


      Bagi sesiapa yang masih tak tahu, dengan berblog ni sedikit sebanyak kita boleh jana income taw. Da ramai yang berjaya, sellau dapat buffered earning lagi dari nuffnang. Untunglah..ungtunglaa kan3x. So, dengan usaha tekad dan pendirian yang teguh zaty akan cuba berusaha sedaya upaya mengupdate blog ni setiap hari. At least 1 entri for one day is enough. Bagi follower zaty kalau nampak zaty update tu, terus la datang baca dan jangan segan ya nak tegur zaty kat sini. Kita kan sama2 blogger, mestilah kena support each other rite..ngeee~



      Tapi kan korang, why not kita update blog lepas tu kita jadi pembaca tegar blog orang lain. Sambil2 visit blog tu, kita pakat2 la KLIK iklan2 yang ada. Alaa, setakat KLIK je iklan2, tak susah pun kan. Sambil menyelam minum air la, korang KLIK dulu iklan tu, dan baca la apa yang korang nak baca kat blog orang tu. Nanti bila iklan tu dah habis loading korang close tab je. Simple je korang, kalau korang buat camtu, mesti orang lain akan buat camtu jugak kat korang. Ni lah namanya kerjasama antara blogger. Masing2 pun nak cari side income with blogging rite, kita sama2 tolong ok.

        Zaty pun memang nak cari side income, yes i admit it. Memandangkan zaty seorang student, yang nak habis belajar dah bulan 6 nanti, so sekarang kena lah kumpul2 money buat tampungan masa hadapan. Planning dari sekarang tu penting taw. Jadi, apa tunggu lagi cepat2 KLIK iklan nuffnang dan says yang tulis 'klik isi tabung' kat sidebar tu :)

Anda sangat pemurah bila KLIK SINI dan SINI LAGI !


btw: thanx sangat2 bagi sesiapa yang murah hati dan rajin nak klik2 iklan sini dan jadi reader blog cikai ni. Semoga hidup sentiasa dirahmati. Peace :)
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

10 sUntiKaN sEmaNgaT:

Eidah Mazidah said...

ahaks. saya sapot awak :D

MisS BubBLe said...

@Eidah Mazidah hehe...terima kasih la ye. Support me always keyh..Jangan lupa klik iklan :P

Ahmad Zarif said...

jom klik beramai-ramai. haha..

Hanida Moss said...

haha kita sama tak pemes. takpe, keep on blogging. rezeki di mana2 :D

xila dot said...

kalo blogger femes boleh la income tinggi XD

Flower Haziqah said...

Salute!! hundred percent!!

MisS BubBLe said...

@Ahmad Zarif haha, jom3x ~

MisS BubBLe said...

@Hanida Mosshihi, thanx...yerp2 sama2 keep blogging :)

MisS BubBLe said...

@xila dotabsolutely dear, sbb tu kalo dah femes income pon masyukk :P

MisS BubBLe said...

@Flower Haziqahhehe..thanx ye dear :)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta