Sunday, 5 February 2012

Dapat Doodle !

Salam & Olla :)



Tadaaa... Surprise ! Miss Bubble dapat  doodle dari alif. Akhirnya dapat juga doodle mata biru macam yang Miss Bubble request dari alif dalam entri ini. So, pagi ni Miss buka je blog, tengok ada komen. pelik juga komen dari sapa sebab dah beberapa hari Miss tak update blog. Biasalah Miss merantau seketika ke beberapa buah negeri sahaja kerana ada urusan keluarga . Bila tengok, alif rupanya, dia cakap doodle dah siap. Wah happy sangat terus je Miss pergi blog dia dan save doodle ni. Hehe,. cantik kan..? Yang uniknya alif ni dia sangatkreatif buat doodle yang unik dari segi mata. Tengoklah mata boleh buat macam-macam color then macam blinking and shining gitu. Hehee.. apa-apa pun, thanx alif sebab luangkan masa untuk buat doodle permintaan Miss ni ya ! :)


btw: menghitung hari cuti sem dah nak habis :(
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

alif ismail said...

salam..

terima kasih untuk entry ni ye cik bubble....

anggaplah itu sbg hadiah persahabatan dr alif..

jaga elok2..

(",)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@alif ismail
hehe, most welcome !
yeap, akn jga leklok "frendship present" :))

Cik Asfz said...

kawaaaaiiiiiiiii~ ^__^

~bUih-bUih ciNta~ said...

kan3..hee~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta