Monday, 30 January 2012

Mega Giveaway By Cik Bunny


Salam & Olla :)

    sekarang kembali bersua lagi dengan entri GA. Giveaway ni dari Cik Bunny, tadi tengok chatbox dapat invitatio sendri dari owner. So, apalagi cepat-cepat terjah then join juga ini GA. Tengok tarikh, masih sempat and mana tahu join last minit macam ni boleh jadi bertuah dan menang Ga ni kan3..Hehhe.. So, pada sesape yang rasa nak join juga cepatlah pergi fly to cik bunny blog. Nak tahu, hadiah lumayan, rugi kalau tak join. Apa dia? tak percaya? Hah, jOm tengok senarai sponsor ni :

1. Cik Bunny - Blog/fanpage
2. Amir Nawawi - Blog/fanpage
3. Amely Afandi - Blog
4. Mira Miraei - Blog
5. Shawls Gallery - Blog/fanpage
6. Herba Tihara - Blog
7. Atienabila - Blog
8. Ika - Blog/fanpage
9. Kedai Kaspersky Online (kko) - Blog/fanpage


Hah, dah percaya bila tengok list sponsor ? So, apalagi. Jemputlah join. :)
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

1 sUntiKaN sEmaNgaT:

eiqa azra said...

Jemput join GA.. http://ctrie.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-eiqa-ain.html

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta