Tuesday, 25 October 2011

Semua balik kg..tapi?

Salam..Olla guys..!

Bersua kembali kita di alam blog..
     errm, korang Miss Bubble kan sebenarnya tak ada apa isi pun untuk entri ni. saja nak update jugak..Miss Bubble ingat nak cerita pasal kenapa Miss Bubble rajin sangat stay kat kampus seminggu sampai tak balik rumah. Orang bagi cuti seminggu tu, tapi Miss Bubble tak balik..mak aiihhh, sayang betul Miss Bubble kat kampus kan..hahaha(tipu je sume tu). Miss Bubble bukan tak nak balik tapi....

1. Nak jimat duit beli tiket
2. Nanti raya haji balik lagi
3. Assignment dan lab report telampau banyak
4. Buka je cuti berderet test menanti
5. Terpaksa stay juga kat kampus sebab nak setelkan kerja2 untuk program memancing
6. Sibuk dengan program memancing
7. Fikir sendirilaaa..haha

          Miss Bubble bukan saja2 tak nak balik tapi bersebab ok..Walaupun hati ni rindu sangat kat rumah tapi nak buat macam mana dah terpaksa. Ada tanggungjawab kat sini. Palings edih bila tadi Miss Bubble col my mum, tanya nape mama senyap je tak call..pastu mama cakap takot ganggu orang yang busy dengan kerja..huu, tersentap ati.mesti sebab sebelum ni bila mama call aje, Miss Bubble tengah meeting la, ada kena siapkan kerja dan macam2 lagi kekangan..But bukan tu yang Miss Bubble pinta.."I'm really sorry!!" Nanti raya kita jumpa ok,.Hope u will miss me always mum..:)

btw: perot tengah kenyang afta pekena nasi pataya yg sgt banyak..burrppp~
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

Syahirah Suhaili said...

waaa..blog zaty comel banyak love2..hehe
bagusnya fikir camtu..kalau adiela,memang cepat rindu rumah kot.. hoho.. busy nyela zaty skarang kan.. hehe..smoga semua berjalan lanca okeyh :D

oreocheesecakes said...

i miss my mom 2.... :)

dayu_myself said...

saya pun sedih jugakkk..
sbb tak dpt bilk awk mse prkhwinan akk...wlupun klas dh byk cncel..
tbe2 de test ari jmt...
kene blik jmt ptng dn skjp je...
kte sme nsib..huk333
jgn sdih2 naaa...

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Syahirah Suhaili
huu...maseh..Yup2..sgt2 busy,smpaikan terbai blog..Sibuk dgn progrm memancing sabtu nie:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@oreocheesecakes
yerp2...me too.! sama2 sbr keyh :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@dayu_myself
wah, perkahwinan..nk uat cane kan, sbb student kena byk berkorban.. Moga2 awk smpat balik nanti ok:)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta