Monday, 17 October 2011

SaMe goes to me!

Aloo...:)

wah, mesti korang tercari-cari mana Miss Bubble kan..jap ada jap tak ada macam cjips more lak..Ermm,actually Miss Bubble sgt2 sibuk taw, mengalahkan artis..hehe..sibuk siapkan tugasan la,..banyak nak kena design la apa untuk program memancing..Mesti ada yang nak tahu kan..ala, tak nak cerita kat entri ni..Nanti  next entri MIss Bubble upload sume hasil karya Miss Bubble ok..semalam penat sehari sebab uruskan tampal poster then keluar pergi tampal banner..huu, seyes penat..Pastu ari ni klaz full plak tu..Otak ni dah kering, mata merah asyik ngantuk je tak cukup tido..Toink3, tiba-tiba dapat info malam sok ada meeting lagi..konfem2 la abis lambat..

     Korang nak taw tak, perkara yang selalu terjadi kat blog sudah pun terjadi kat Miss Bubble..Nak tahu....ada sorang dah unfollow blog Miss Bubble..tapi Miss Bubble tak boleh nak halang kan, sebab salah diri sendiri juga dah sapa suruh busy sampaikan xupdate blog..padan muka diri sendiri kan3....tak apa la kalo xde orang nak baca ini blog, biar Miss Bubble merepek sorang2 je.. Jam dah nak dekat pukul 1 pagi, tadi niat nak study benda yang blaja kat klaz tadi tapi tiba-tiba jejari ni duk menaip kat sini lak..pasni la revise, lagipun klaz lambat sok..hehe..KOrang jum tgk doodle yang Miss Bubble bagi kat member2 :)





Hehe, Miss Bubble buat ni ikut macam color yang sesuai uuntuk dorang jee..ada nak lukis lagi tapi cam tak larat jer, study luh..ok..bye! sok update ag..

btw: Mood yang tak brapa ok, kdg2 penat dgn segalanya..huu~



~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

syahirooAhmad said...

wahh ini sorang lagi kawan yang sgt2 berbakat... nice try girl~

Anonymous said...

( ^, ^ )

Syahirah Suhaili said...

wiiiee...comel nye doodle zaty buat..siap ada handbag lagi :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

@syahirooAhmad
maseh..kwn2 yg request nk suh sy uat..so, sy try jela uatkan..hiihi:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Syahirah Suhaili
haha, thanx..sja try uat hand bag..kasi bergaya itu dodel..hehe:)

norsharmila said...

hebatnye buat doodle :)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta