Monday, 19 September 2011

Jalan sini Jalan sana

olla dan selamat malam:)

errmm..rendunya kat blog sendiri, internet kat sini slow sangat sampai tak boleh nak log in..kesian, kesian, kesian ! tapi memandangkan malam ni dah dapat buka, jadi Miss Bubble update la satu ye untuk teman pembaca semua. Miss Bubble pun busy dengan tugas, tak sempat nak menghadap lama-lama depan laptop. Jadi apa kata Miss Bubble share sikitlah gambar semalam time Miss Bubble keluar dengan kawan-kawan..Jum layaann:)

hUhu, macam sama besar dengan Doraemon kan.;p


eh3..kenal tak muka sape dalam doraemon? hehe


Habis dengan semua nak ambil gambar kan3..;p


Rasa cam nak masuk je dalam tu..hee~


Alololo..cumei kan panda tengah panjat uhh..


ok dah kantoi! patutlah banyak mainan kat sini kan..hee~

hUhu, hangout dengan member memang best sampai masa tu cepat berlalu..Kiteorang keluar pun sebab ada something nak beli, then sambil2 tu ambil gambar kat sini jap sementara menunggu kawan tengah buat cermin mata..Paling lucu kan, Miss Bubble dengan sorang kawan pergi duduk dekat kerusi gintell tuh kan ' rest n go'. Kononya nak cuba lah, sekali duduk rasa geli je..hahah, sakit sikit pun ada sebab timbul cam batu kan kerusi tu..haha, biasalah kerusi urut..walaupun 3 minit tapi rasa cam lama, bukannya rest tapi kami tak habis-habis gelak jee..aduii...:D

~fuh, malam ni otak jiwang sambil menaip cerpen nak buat kesudahan..esokla update ye..sowi lama sangat~

btw: macam2 mood ada..bercampur baur, k la nyte!





~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

13 sUntiKaN sEmaNgaT:

IFA Athirah said...

eee.pnda pnjat tnjuk bntot..x malu..haha http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

bunbun said...

alahai rindu miss bubble :P

~bUih-bUih ciNta~ said...

@IFA Athirah
hehe, itula pasal..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@IFA Athirah
hehe, itula pasal..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@bunbun
hukhuk, rendu jgk! sbb bz smpai xde masa nk jenguk..huu~

sifu im said...

eh..x mati ke tu kena telan kt doremon??

Cik Jannah said...

hehehe. semnagt.

~bUih-bUih ciNta~ said...

@sifu im
kena telan jap je pastu bley kua balik..hee~

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Jannah
yeahhh:)

Syahirah Suhaili said...

kehkeh..adiela pon tak tahan kalau duduk kat kerusi urut..ahaha..baru nak duduk je pon dah mula gelak2..ahaha..cett~

amir aizat said...

ambui beronok ronok yer, hehe

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Syahirah Suhaili
bukannye rest tapi cam sakit2 ada la..hahaha

~bUih-bUih ciNta~ said...

@amir aizat
hee, byasela tyme keje xbyk brseronok luh..;p

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta