Monday, 12 September 2011

1st day lecture!


Salam u olls !
           Wah, rasa cam betul-betul tak sempat nak menjeling kea rah blog nie..kesian tol ditinggalkan oleh Miss Bubble..sebenarnya rendu sangat kat blog ni tapi kekangan masa yang tidak mengizinkan lah..hari pertama pun dah start busy kan..bukan busy assignment tapi perangcangan kiteowg..ada nak handle program  dan macam-macam laberkaitan skop tugas kiteowg..Paling tak tahan nak cerita kat korang semua blok Miss Bubble jauh sangat dari kafe dan blok akademik..Hari pertama dah banyak berjalan sampai dah rasa sakit  kaki..huk3..Miss Bubble check in bilik  baru sabtu kan, pastu sejak balik kampus ni selera makan macam down sikit la,,tapi tak bermakna itu symptom badan nak turun..hehe..nie mungkin permulaan kot sebab tak boleh nak accept environment baru lagi..pastu kan korang, Miss Bubble tak boleh tidur..Even mata dah nagntuk tapi golek2 atas katil still tak lena..Bila mata dah start nak lena ada la plak gangguan..mesej la apa la..huk2..memang tak tahan dah mata ni..kesian kan?hmm.. nasib baiklah kelas kejap je tadi kalau tak tidur dalam kelas, bila balikk bilik tak boleh gak tidur..malam tadi ngantuk2 pun ada kerja nak setel so terpaksalah korban masa tidur sekarang ni..sampaikan blog ni pun terabai..mesti korang dah jemu kan sebab Miss Buble tak update pun..oke la korang tu je kot nak cerita, InsyaAllah Miss Bubble akan tetap berblogging walaupun bz, juz internet kat sini sangat slow tak bagi Miss Bubble blogging kot..hehe..:)


btw: rendu rumah!! rasa tak boleh nak sesuai dengan keadaan baru lagi..rasa lain jee sangat perasaan ini..huu~

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Domo said...

good luck miss bubble..

kuatkan semangat mu oke!

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik Domo
yeah, i will:) thanx..hee~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta