Saturday, 28 May 2011

hEader..hEader + laptop trouble maker

sALam cEria & 1 MAlaYsia sEmua...

hmm..ari ni masih tak give up nak cuba baik pulih lagi blog nie..taw kenapa? sebab rasa xchantek lagi la..xda header yang lawa kan kat blog nie..Dah puas merantau blogwalking, tengok orang lain punya cantek..!!!

Saya nak cuba juga buat, tapi tu la xpandai nak edit2..masih dalam proses pembelajaran lah dikatakan..hehe, kalau ada sape2 yang pandai, tolong lah ajar saya nie ya..harap sangat.. nak buat header ada gambar saya, sebab rasa macam misteri sangat pulak xtunjuk muka kan3....hehehe..

Masalah2, saPe taw yea laptop kalau xtahan panas terus mati.?kenapa yea..ada sesape taw x.? baru je on laptop ni, terus panas, xtahan pastu mati..ape yang rosak..fan?cooler fan nie memang kena beli baru dah macam xde guna panas juga laptop..kalau laptop macam nie susahlah saya nak update blog...anybody know about this problem?????help me dear....


btw : hELp me, lappy bUat hal..;(

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

fatin hanani said...

emm selalunya mmg mcm 2..kes laptop terlalu panas..haba dy terlalu sgt..sbb 2 dia terpdm..selalunya laptop cmpaq kerap jadi :D
fatin pakai cmpaq hehe

~bUih-bUih ciNta~ said...

heHe. ada suRvey kt tenEt, sBb haBUk bYk kan laM faN laPtop..sBb tUh paNas..tP sKunk bwu bEli coOl faN bwu..hee~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta