Monday, 16 May 2011

aNAk aNGkat !

oLLa EvEryoNe!!

"aNak aNgkaT" waTs dat?? hahHAha..it jUz my tItlE og tHis enTry..aCtuaLly sAya nGah pEnim fiKir saL papErwOrk nAk kEna cIupkAn bEfoRe g caMp naNti...fEnim2, seBAb xDapAt gaMbaRan mAcaM maNA nak Run proGRam nEYh, nak piLih TeMpaT YAng sEsUai, paStu aKtiViti aPe lagi naK buAt tYme proGRam nEyh bErjaLAn, paStu naK kEna caRi cOntaCt nUmbEr oRaNg lUar saL pRoGRam NEyh, naK bUAt pEmbaHAgiaN tuGAs saPe yAng kEna haNdle iTu iNi tYme pRoGRam tUh..fUUuhhh,..bNyi maCam pRogRam bEsar kn..xDela sGt, nie cUme naK bUAt aktiViti BAgi sTUdent lain xaSe bUhsaN tYme uJung mNGgu.



kaLO paSal paPEr woRk pNyer formaT daH taW, sEbaB aDe cOntOh die nye fOrmaT..cUMe keNA pikIr2 aYAt2 sikit tHEN tEMpat &lokAsi la paLIng pEntiNg..taKoyt nanti kaLo keNa pResent paPerwoRk xTAw paPE naK jaWab..aDushhh..hahHAhahaha. saPEw naK jaWab..;)

eRrm..kOraNg raSa kaN proGram aNak aNgkat nie maCam maNe sLAlunYA? tEmpAt yaNg baEk uNtuk proGram nEyh sEKitaR paHAng kT maNe yEr? aKtiViti aPe pErLu bUAt tYem pRoGrm nEh? kaLO bOle naK loKAsi YAng pEdaLAmaN, sO msti baNyak bUdaya dYEowG yaNg bErbeza nGn kiTa KaN3...! sO, bOlelaH sEdikit sEbanYak mENimba ilMu di TEmpat oRang..hummm...kEna kEraH kEriNgat laGi naK fiKir nEyh, kaWAn2 xNAk tOlong saYA kEr..hEe~




btw: sODap bTol iCe blenDed + wAfEr pEanut&cOkeLAt...yUmmy~

~mUchas GraCiaS~
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

zorro said...

susah la..kena selidik lu tempat nie..pasal program tu leh wak acara bersama keluarga angkat cam boling padang ngan kelapa ke...byk lg la..utk mengeratkan lg hubungan

~bUih-bUih ciNta~ said...

haH..bGus2..xPenAh pOwn main maCam tUh lagi..maSeyh aWk:)

zorro said...

tarik upih pun bgus jgak...knl xupih nie???

~bUih-bUih ciNta~ said...

ooWHh..mAcAm tAw jEr..hee~

zorro said...

kalau xthu sah bkn anak jati kelate la..huhuhuhu...gurau je...

~bUih-bUih ciNta~ said...

eRrrmmmmmm..wHAtevA..lalalala~

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta