Tuesday, 15 January 2013

Telan Angin + jog

Olla =)

A very good day guys !

Hope you guys are in pink of health. Same goes to me, walaupun tak dapat balik rumah, tapi keadaan nya baik2 saja. No more homesick, just focus for the final year project okeh.. Semenjak dua menjak ni asyik sakit kepala je. No reason and dont know why. And then satu petang Miss Bubble dan kawan pun berjalan dan jalan sampai ke tasik kampus kami. Aktiviti yang dilakukan adalah snap pic..hehehe...eh, tak lah..Mestilah jogging. kata nak kuruskan badan, hip2 hooray !

Angin memang sangat kuat, rasa betul2 kat tepi pantai dan pemandangan fuyoo..macam kat oversea wa cakap kat lu..hikhik..Tak caya meh la kampus miss Bubble..boleh jog petang2 sambil makan angin sampai buncit.... XD







Sibuk renung masa depan..

Trek jogging





my library...

Cantik kan pemandangan kalau study kat library..


Btw: jom jogging..hip2 hooraayy~

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

1 sUntiKaN sEmaNgaT:

~didiey~ said...

cantiknya pemandangan...bersemangat nk jog kan??hehe

psst~ domain tu utk tahun pertama free..utk tahun kedua,rm20..selalu nk reg kena byr rm120 rasanya

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta