Monday, 28 January 2013

Happy Birthday To Me !!!

Olla =)

(cari gambar besday last year tak jumpa la pulak..;p)

Guys, you know today is what? Today is my birthday ! Yeahh...memang tak surprise pun, and nothing special. I'm now officially 23 years old. Happy birthday to me..happy birthday to me ! Nyanyi sorang2 sebab tak ada orang nak nyanyikan untuk zaty..huhu.. Sedihkan...lagi sedih bila orang yang kita sayang tak ingat birthday kita. And i will keep thinking positive, and i realise birthday is just a date..not more than that. Just a date like the others day.

Apa-apa pun doakan zaty ye, sempena 23 tahun ni...pray for me  "Dimurahkan rezeki dalam Kejayaan, Jodoh dan cepat dapat Kerja"  nanti after grad okeh. Ni je zaty mintak, doakan selalu untuk zaty tak kira di mana dan bila. Thanx pada kekawan yang ingat dan mesej semalam, pada 'orang tu' memang spoil mood je semalam. Birthday sepatutnya happy tapi zaty bermalamkan air mata je. Errmmm, dah la macam nak demam. Papepun thanx semua =)

psssttt....thanx jugak pada kawan ni yang nyanyi n play with guitar...suka sangat okehh :)

Ooppss..saje buat hiasan entri..kek tu bukan besday zaty sebenarnya..hihi


May God Bless Me !
Dipertemukan Jodoh & achieve Kejayaan dalam hidup =)



btw: Mana tak sedeh kalo family sendiri pun tak ingat kan...kecean..semua busy.. :(




~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

NANA said...

awak dh tua..eppy bdayy.hahaha

Aireyn Ashra ツ said...

sedapnyaaa kek tu , dah lama tak makan kek . huhu ..

MisS BubBLe said...

@NANAhikhik, xtua mana pun nana.. cuwit2 gtu...thanx nana :)

MisS BubBLe said...

@Aireyn Ashra ツ sedap3x.. hehe. Jom g secret recipe, kite makan kek bebanyak sampai gemok..:p

s h a said...

Alaa...dah lewat plak.Happy belated birthday dear.Semoga panjang umur n dilimpahi rezeki. :)

MisS BubBLe said...

@s h axpe, hehe...dah doakan pun cukup..thanx darl :)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta