Monday, 2 January 2012

FinaL eXam !

Olla :)

          Jejari Miss Bubble sedang rancak menaip untuk entri pertamanya bagi tahun 2012. Welcome to 2012 for all off you. aNd juga pada blog ni !. Buat pertama kalinya blog Miss Bubble menyambut tahun baru, nak tahu kenapa? sebab blog Miss bubble ni lahir bulan may 2011. So, umur pun tak sampai setahun, hikhik..
      Ok la, kat entri ni tak lah bercerita pasal tahun baru. Nanti Miss Bubble buat entri special sempena kedatangan 2012 ni ya. Tunggu Miss Bubble abis final dulu. Sebenarnya kan korang, Miss Bubble dah nak menghadapi final exam untuk semester 5. Esok adalah permulaan segalanya..huuu, takot yang amat, tapi Miss Bubble serahkan semuanya pada Allah. harap semuanya berjalan lancar dan sentiasa diredainya. Nak tengok jadual exam Miss bubble tak..Jom scroll bawah :)

3 jan 2012-> selasa-pagi- Electrical Machine
                     selasa-petang- Ethnic relation
5 Jan 2012->khamis pagi- Electric Power System
                     khamis petang- Principle of communication system
6 Jan 2012->Jumaat pagi-Islamic Institution


wahhh....macam mana, tercengang bila tengok. Sebab tu la Miss Bubble habis exam awal sebab nye jadualnyee sangatlah pack. Subjek tu banyak killer jugak..adoiii, tak yah cakap banyak la, Miss Bubble nak sambung menghafal ni untuk jawab esei ethnic esok.. K la korang semua, doakan yang terbaik untuk Miss Bubble..Muaaaahh:)

btw: sape2 yg nak final jgk, Gud Luck Miss Bubble ucapkan:)
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

Cik Asfz said...

good luck!! >.<
kite exam minggu depan :')
doakan kite yek..

boleh je nak join after exam..GA tu tamat end of this month :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

okeh..maseh..:)

Cik tikah said...

all the best yer.

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Cik tikah
thanx:)

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta