Saturday, 10 November 2012

P.e.m.a.l.a.s

Olla =)

           Dengan sukacitanya miss bubble di nobatkan sebagai pemalas. Arghh, ape ke benda la nye. Seriously no mood, bertimbun assignment menanti, tapi satu pun tak gerak. Sebab apa? Sebab malas dan tak tahu nak buat. Haa, sekarang midsem break, kononnya ada la bawa balik buku dan labsheet, but at last tak sentuh pape pun lagi. Bila buka autocad, ermm,..xreti la pulak.. Beralih ke PSPICE, waduh..gawat lagi la tak reti. Dah design circuit tapi how to run? Nak tanya sape ye, agak2 ada ke orang buat assignment kat rumah time cuti begini..Masalah betul, memang tak ada angin nak buat kerja, kalau buat apa pun tak jadi.Aisshhh...ottokei??wat to do....sigh*


btw: Aku pemalas for a time being~

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

2 sUntiKaN sEmaNgaT:

chot ok..! said...

sama la kita..bila tme cuti ingt nk rjn2 wat asg apa bagai,last2 haram tak sentuh..hee

Jom terjah kalau sudi ..TQ :
http://chot91.blogspot.com/2012/11/travel-to-singaporeuniversal-studio.html

MisS BubBLe said...

kan....asyik fikir, esok masih ade..tut2 dah nak balik kampus baru la cemas..;p

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta