Saturday, 3 November 2012

My New Signpost

Olla =)

       Disebabkan rasa best pulak mengadap blog hari ni, maka dengan laju nye tangan ni bukak photoshop. Bila dah bukak terus je tangan ni create signpost baru..ngee..tahu tak signpost yang miss bubble maksudkan tu..alaaa, tu nama yang miss bubble bagi untuk tempek kat gambar means gambar tuh sumber nya dari miss bubble sendiri bukannya dari orang lain or google okeyh~

ini yang selalu Miss bubble guna..lawa kann...haha

jeng3..ini yang baru, nampak cam kurang menarik lak..


      Hmm, bila dah letak comparison begini, nampak macam yang lama lagi cantik tapi tak pelah Miss bubble akan guna yang baru gak sebab nya...yang lama tuh bunga tu besar dan macam menyebuk lak...so make it simple terhasil lah yang baru..tak apa lah tak cantik mana, janji apa yang nak disampaikan.hee.. ~

btw: Rasa macam nak edit header..ermm, tak pun haa..benda lain...tungguuu :P


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

farhalurve said...

comellll ^^
miss bubble nii kreatif laa :)

~didiey~ said...

setuju,yg lama tu lg lawa kowt..tp boleh je guna yg baru..nnt lama2 mesti nmpk chantek menarik tertarik..hehe

MisS BubBLe said...

@farhalurve
yeke, masey..hee ^^

MisS BubBLe said...

@~didiey~
a'ah kan, gedix..dh buat xnk pakai lak..hehe, xdela..pkai je yg baru tu...^^

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta