Saturday, 7 April 2012

Sudah bercerai

Salam & Olla :(

           Hmm, muka sedih ni sebab masalah nak datang. Sape yang bercerai? Mestilah bukan Miss Bubble sebab belum kahwin lagi. Cuma adalah seorang lelaki ni kenal waktu event memancing terpaksa bekerjasama dengan pihak dia. Then, nak dijadikan cerita ada Miss Bubble cerita kat entri dulu. Malas nak ungkit cerita lama. Cuma takut kalau dia bercerai, adakah dia cari Miss Bubble? Handphone tak berhenti hari ni dari dia. Tolonglah, Miss Bubble tak tahu nak buat apa dah, walaupun Miss tak angkat, tapi secara tak sengaja terangkat nombor tak kenal rupanya dia. Miss Bubble harap sangat dia tak ada niat lain, kalau boleh dia tak payahlah contact or cari Miss lagi sebab Miss tak nak ada kaitan apa-apa. Dah la kena marah dengan mama sebab dia risau kalau jadi apa-apa kat Miss Bubble ni. Sesungguhnya Miss Bubble serahkan pada Allah. Miss Bubble doa semoga masalah ni cepat setel. Nak tukar nombor fon, tapi cam susah pula, Tengok lah macam mana. Biarlah Allah yang tentukan semuanya. Doakan Miss Bubble selamat dari seggalanya. Amin :)


btw: kalau boleh tak dah dia contact or cari lagi...takot kalo dia menyimpan perasaan.....
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

6 sUntiKaN sEmaNgaT:

bunbun said...

hmm. taknak terus terang dekat dia?

~bUih-bUih ciNta~ said...

@bunbun
tu la masalanya, kalau reply msej dia, kan nanti dia lagi la duk mesej. Ni pun dah byk msg die, nk cakap je jangan ganggu tp kwn ckp xyah reply pape..hmmmm

CikAnyss' :O said...

alolo..bila cik bubble nak kawain? hehehe ..
errmm , sabar eh ,,

Anak Munsyi said...

CERAI ? ohhtidakkkk !

~bUih-bUih ciNta~ said...

@CikAnyss' :O
hehe, bkn sy la nak kawin ..;p

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Anak Munsyi
huu, tu la..

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta