Friday, 9 March 2012

waiting for you guys !

Salam & Olla :)

      Hey guys, dah beberapa hari berlalu pertandingan design baju kolej kediaman tu, tapi just a few person je yang baru hantar design. Apacer nie?? Yang mengutuk, cakap design lama hodoh la apa, tapi mana design hang? bak la sini hantar kat inbox, kasi gua tengok sikit lu punya design yang cantek bangat tuu.. Kecut perut la tuh bila tengok kita orang open, dah buka pertandingan untuk korang semua design baju. Kitaorang ni dah cukup baik, ikut je kehendak korang, cakap nak suruh re-design balik, then buat competition la sebab ramai yang kreatif pasal design t-shirt ni, so kitaorang buat, open competition. And now saya masih menunggu sesape yang banyak sangat mengungkit, kutuk la apa, tampil dengan design anda tu. Jangan berani cakap atau kutuk je, cuba juga untuk buat, baru anda tahu betapa susahnya sesuatu benda. Ada juga insan yang terpilih ni, komen dan kritik banyak tapi masuk kat inbox terang2 mengaku cakap tak pandai design cuma tahu komen je.. apa celup lu der...
      Miss bubble bukanlah nak marah ke emosi sangat tapi kerenah mahasiswa ni macam-macam, sikap yang mengada-ngada dan juga sikap nak menjatuhkan orang. tolonglah open minded dan bersatu. Kalau cakap elok-elok, mungkin boleh accept..Jadi tolonglah bersikap terbuka wahai insan sekalian :)

"Ramai orang hanya tahu mengkritik, tapi jarang pula nak sumbangkan idea. Kan lagi bagus kritik dan sumbangkan idea yang bernas. Jangan tau kritik je, tapi lansung tak ada idea" - by : Salam ukhuwah


btw: Suka dengan kata2 bloger Salam Ukhuwah tu :)


~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

4 sUntiKaN sEmaNgaT:

anis.b said...

lebih kuah daripada sudu. macam tu la.

amir aizat said...

biasalah manusia mmg cemtu kan, huhu sabar yer

~bUih-bUih ciNta~ said...

@anis.b
hmmm, yela cik anis.. kuah melimpah2..hee~

~bUih-bUih ciNta~ said...

@amir aizat
itula, sabar la nie..sbb tu ikut je kerenah mcm2..thanx ye!

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta