Saturday, 17 December 2011

sem ni paling banyak diuji dengan kesakitan

Salam & Olla :)

Miss Bubble datang kembali untuk menaip entri yang pendek sekadar melepaskan rasa gian untuk berblogging. Really sorry to myself sebab tak pandai nak jaga blog ni, sampaikan lama tak update. Tapi apa yang boleh saya katakan, too much work and things to do.. Kehidupan di semester ni sangat mencabar tambah2 waktu sekarang dah nak penghujung sem makin banyak dugaan melanda. Miss Bubble sangat busy dengan projek lab, assignment dan juga test. Minggu untk test 2 sudah pun melanda, minggu hantar assignment, projek sudahpun datang memanggil, minggu report segala bagai..semuanya datang memanggil. Apakan daya, sebagai seorang pelajar haruslah menunaikan semuanya kerana Allah. Secara sedar atau tidak, Miss Bubble seringkali di uji dengan sakit. Syukur Allah masih lagi ingat pada Miss Bubble dan ditarik nikmat kesihatan sementara untuk Miss Bubble diuji. Tapi, alhamdulilah ujian sakit yang kecil, tidak ditimpakan sakit yang besar. Walaubagaimanapun, orang kata sakit itu penghapus dosa kan..? Mungkin semua ini adalah untuk menghapus dosa2 kecil, siapa tahu. Cuma sekarang Miss Bubble berharap kesakitan di pipi ini akan beransur pulih sebelum Miss Bubble menghadapi study week. Sedikit sebnayak, sakit yang kat pipi bengkak ni menghalang Miss Bubble untuk study, and unfortunately test pcom berlalu dengan hampa dan kecewa. Menyesal pun tak guna, sebab tak tahan bila nak study rasa tak selesa dan sakit. Apa pun, kita kena redha dengan setiap dugaan yang Allah beri. Doakan Miss bubble cepat sembuh ya. Amin :)
~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

3 sUntiKaN sEmaNgaT:

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta