Monday, 12 May 2014

GiveAway CASH RM50 by Cik Ayue


Olla :)

Korang, Miss Bubble dah join satu giveaway ni yang bernilai cash RM50 taw. Wahh, kalau dapat cash 50 hengget ni masyuk jugaklah kan sebab duit free. Cukup dah boleh shopping apa yang patut. Tak gitu gegirl. So apa lagi, nak tahu details, mehh kita scroll ke bawah lagi.

Wink...wink...Pada owner yang buat G.A ni. Nak ambik hati, mana taw bertuah dapat cash money kan. hihi ;)




Hadiah
Random : RM50 x 1 Pemenang
Top Referral : Hadiah Misteri x 1 Pemenang
- See more at: http://mii-and-himm.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html#sthash.hRz8MtM4.dpuf




Awk kita dah like page Fb dan siap follow blog tu. (selamat berkenalan cik Ayue) Yang benda lain twitter tu kita tak adalah. Tak main tweet2 ni. Hehe. Papepun Mrs.Qisti to be yang baik hati tambahlah lagi cash money, kasi banyak sikit pemenang, baru bertambah meriah. :)

Bagi sesiapa nak join, boleh klik banner kat atas lepas tu direct fly sampai ke blog Mrs.Qisti to be.. hehe.. Cik Ayue jangan lupa bagi Miss Bubble menang ya. Mana tahu bertuah dapat cash 50 hengget buat belanja. Wahh..nak...nak..nak.... :D



Btw: U ollsss, doakan mana tahu rezeki Miss Bubble dapat cash kan. Wahhh, sonoknyaaa... :P

~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

12 sUntiKaN sEmaNgaT:

Syuhada Baharudin said...

salam mesra,

datang blogwalking dari giveaway yang sama.
semoga berjaya ye.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/giveaway-cash-rm50-cik-ayue/

najiah shaharain said...

Dtg dr segmn yg sama.goodluck!
http://www.jiakreatifelt.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html

MisS BubBLe said...

@Syuhada Baharudinhehe..terima kasih daun keladi yea awk..! Gud Luck jgk !

MisS BubBLe said...

@najiah shaharainoke..tenkiu awk. Gud Luck jgk !

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

GOOD LUCK :)
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Inlove -wanda said...


Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html (31mei)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html(4june)

F I E Q A said...

sggah sini dr segmen yg sama .. good luck k.. ! :) .. jemput sggah blog saya plak .. :) http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html

MisS BubBLe said...

@Nurashikin ZA a.k.a NAZECK oke..tengss !

MisS BubBLe said...

@Rose Azadir makaseh... oke, nti kite bw sana ye :)

MisS BubBLe said...

@Inlove -wandawahhh, masyukkknye GA.. tenkiu wak sbb invite sy..hee

MisS BubBLe said...

@F I E Q Aokee dear.. tenkiu !

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta